Ahoj. Potřeboval bych nějaké doporučení na vhodný program pro vytváření videí s vrstvama...tudíž rád bych například dal do pozadí oheň, který hoří a před ním by stála postavička a mluvila by...takže asi nák tohle ...předem srdečně děkuji
There are no stupid questions, just stupid people. MR.Garrison
Hodně jednoduše se to dá v Pinnacle Studiu. V časové ose dáš obě videa pod sebe a je hotovo
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
no to vim jak dát 2 videa na sebe, ale hlavně bych chtěl nastavovat průhlednou barvu...protože jedno video máš oheň a druhý toho panáčka, kolem kterýho je bílá brava, kterou bych rád odstranil...to v těhle programech jde?
No jasně. To uděláš buď pomocí kličování (keying), nebo změnou blending modu tý vrsty na Screen nebo Add (teď nevim přesně). Mluvím teď o práci v Sony Vegas, Premiere a Adobe After Effects. V Pinnaclu sem nikdy nepracoval, takže nevím jak se tam dělá průhledné pozadí.
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
dík, ale mohl bys mi to objasnit trochu víc?... 1.vrstva : panák 2.vrstva : černá u tý 1.klikam na compositing mode a dávam tam teda add, pak i screen...nic se neděje...pak jsem zkoušel i fade colors a zaškrtnout bílou a taky to nic neudělá. A keying nevim kde je.
sakra já se snad nedočkam...na uložto je furt vyčerpán počet free dwn slotů...nehodil bys to prosím někam jinam...třeba na rapidshare nebo na leteckaposta.cz
Dá se za cenu 35 000 složit PC na video edit ve 4k? V tomto směru se neorientuji a tak nevím jestli je lepší AMD/Intel/Nvidia, byl by někdo ochotný mi ho zkusit složit? Čistě jen bedna, děkuji
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...