Zdravím mám počitač Windows 7 a mám taký problém mám nejaký obrázok ktorý ma priehladné pozadie a ono ho v skicáry dá biele alebo iné poradil by niekdo ako by som ho dal prosím prehladné lebo v škole na infomatike sme robili v skicáry ale tam máme iný skicár ten starši s tým sa lahšie narába a tam je taká fukcia že sa dá vybrať či chceš prehladne alebo nie pozadie poradil by niekdo prosím ako sa to dá spraviť v skicáry na počitači Windows 7 verzii? predom dík za každú radu a pomoc :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Říj 2013 15:18) ---
v češtine to je Malováni v slovenčine Skicár :) každý počitač to má :)
Skicár problém Vyřešeno
Re: Skicár problém
Jojo, díky.. Teď jsem to zjistil :) Já jsem ani nevěděl, že tam nějaká taková funkce existuje.
Aha a vieš prosím ako to môžem spraviť prosím a jak vyriešim ten môj problém?
Nevím, protože v Malování nepracuju. Všechno dělám nejlépe přes Photoshop. Teď jsem to akorát zkoušel a i když ten obrázek v Malování uložíš v .png, tak ten obrázek nemá průhledné pozadí, což nevím, proč to tak dělá. Nemáš raději Photoshop? Tam by se ti to dělalo líp a je spolehlivější. :)
Stáhni si třeba Photofiltre, taky to umí a je zadarmo.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
ďakujem za rady ale ja chcem použivať chcem sa naučiť aj robiť z Skicárom nie len photoshop ja to chcem zistiť hádam niekto bude vedieť :( lebo viem že to sa dá spraviť ale viem len ako na Windows XP ale chcel by som vedieť ako sa to robí aj na Windows 7 :)
ďakujem to viem ale ja mám Windows 7 a on má to inak on to nemá takto on má skicár inakší ja to potrebujem vedieť prosím kde to nájdem v skicári Windows 7 procesory? lebo to tam nikde nemôžem nájsť :(
Já ti nevím, ale vypadá to, jakoby to to Malování ve Windows 7 neumělo. Určitě to tam je? :) Já jsem to teď celé prohledal a nic jsem takového podobného nenašel.
Re: Skicár problém Vyřešeno
určite to tam niekde je musí teda lebo niekde na stránke som videl že to je aj v Skicáry windows7 ale neviem kde to nájsť naozaj len na Windows xp skicári viem kde to je ale na windows7 to určite ide :(
Nikto už asi nevie? :(
tak nevadí Gimp to vie najlepšie LOCK
Nikto už asi nevie? :(
tak nevadí Gimp to vie najlepšie LOCK
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4304