Červená ve Windows Movie Maker 2012
Re: Červená ve Windows Movie Maker 2012
WMW ty bravy opravdu mění, já jsem asi stejného odstínu barev dostal přes Sony Vegas. OV´všem výsledný 20minutový soubor měl asi 80gb 

Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
ještě jeden postřeh
zleva Media Player, VLC, screenshot z VLC a Movie Maker s původním videem

plná velikost
WMM jsem zvolil, že je opravdu jednoduchý - vložím video, ostříhnu přebytečný začátek a konec, vložím nějaký titulek a efekty a hned můžu nahrávat na YT ...
Ale asi jednoduchost a kvalita v tomhle případě nejde dohromady ...
zleva Media Player, VLC, screenshot z VLC a Movie Maker s původním videem

plná velikost
WMM jsem zvolil, že je opravdu jednoduchý - vložím video, ostříhnu přebytečný začátek a konec, vložím nějaký titulek a efekty a hned můžu nahrávat na YT ...
Ale asi jednoduchost a kvalita v tomhle případě nejde dohromady ...
-
- Pohlaví:
U mne vychází nejlíp první zleva - ostatní je tmavé.
zleva výsledek z Avidemux ve VLC, otevřené orig. video Avidemux, orig. video ve VLC

plná velikost
Výsledek je z Avidemux OK, ale přímo v programu je červená opět do oranžova

plná velikost
Výsledek je z Avidemux OK, ale přímo v programu je červená opět do oranžova

-
- Pohlaví:
Chci aby "bílá bílá byla" .. a ne "každej pes jiná ves" 

-
- Pohlaví:
Tak to si asi budeš muset pořídit hodně kvalitní záznamové zařízení a kvalitní videoeditor.
Edit: Potom to kvalitní video někomu pošleš a on ti napíše že červený je moc červený a bílý je málo bílý. Tak mu řekneš, že přehrávač má nastavení jasu a kontrastu a nakonec vše dobře dopadne.
Ostatně jenom z tohoto důvodu tam jsou. Pokud by všechna videa byla v nějaké normě a pokud bychom všichni měli stejný zrak, pak podobné ovládací prvky nejsou třeba!
Edit: Potom to kvalitní video někomu pošleš a on ti napíše že červený je moc červený a bílý je málo bílý. Tak mu řekneš, že přehrávač má nastavení jasu a kontrastu a nakonec vše dobře dopadne.
Ostatně jenom z tohoto důvodu tam jsou. Pokud by všechna videa byla v nějaké normě a pokud bychom všichni měli stejný zrak, pak podobné ovládací prvky nejsou třeba!

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8136
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30