Konverze z *.mts Vyřešeno
Konverze z *.mts Vyřešeno
Dobrý večer, mám digitální kameru a leze z ní video ve formátu *.mts. Čím se to dá nejlépe převést do něčeho normálního? Format Factory to nebere. Díky.
Re: Konverze z *.mts
To normalni je prave AVCHD format - coz je prave to MTS
Prehraje to kazdy softwarovy prehravac a mela by i BluRay prehravace a chytre televize
Muzes ale v MKVtoolix z toho udelat MKV bez ztraty kvality. Nicmene MTS je standardni format, MKV jen neci vejmysl co prehrat jit nemusi.
Prehraje to kazdy softwarovy prehravac a mela by i BluRay prehravace a chytre televize
Muzes ale v MKVtoolix z toho udelat MKV bez ztraty kvality. Nicmene MTS je standardni format, MKV jen neci vejmysl co prehrat jit nemusi.
VLC player to nepřehraje, takže to pro mě normální formát není
(prosím brát s humorem
).

AVCHD z kamer prehravam ve VLC a zatim to vzdycky slo, takze problem bude urcite jinde
Muzes nekam uploadovat nejake kratsi video?
Muzes nekam uploadovat nejake kratsi video?
Já tím točil poprvé, takže to mám všechno kolem 0,7 - 1,5 GB. Jinak mě to VLC taky otevře, ale na první vteřině přehrávání se to zasekne. Čas jde dál, ale jinak to zamrzne.
Jake je pritom zatizeni procesoru a jaky mas procesor?
Intel Celeron 2,4 GHz a zatížení od 85 do 100%, jak kdy.
Ale už se mi to podařilo převést. Já to převáděl do AVI s kodekem MPEG-2 a to nešlo. Tak teď jsem přepsal koncovku *.mts na *.mpeg (to jako nevím jestli to funguje) a dal to do AVI MPEG-4 DivX a už to šlo. Tak zatím děkuji.
Ale už se mi to podařilo převést. Já to převáděl do AVI s kodekem MPEG-2 a to nešlo. Tak teď jsem přepsal koncovku *.mts na *.mpeg (to jako nevím jestli to funguje) a dal to do AVI MPEG-4 DivX a už to šlo. Tak zatím děkuji.
Tak to je pak jasne proc se to sekne - na Celeronu se HD video prehrat neda. Je vyzadovano dvoujadro (Core2Duo) a na nejvyssi kvalitu v 50p dokonce ctyrjadro. Pri prehravani AVCHD je zatizeni CPU na 100% a konec, nezvlada to ani jednojadrova P4.
I ten prevod na divx (coz je obrovska degradace kvality) ti musi trvat silene dlouho, minutu videa v AVCHD to bude prevadet aspon 10 minut cisteho casu.
I ten prevod na divx (coz je obrovska degradace kvality) ti musi trvat silene dlouho, minutu videa v AVCHD to bude prevadet aspon 10 minut cisteho casu.
5 minut videa zabralo 90 minut konverze. Ale povedlo se a to je pro mne důležité 

Zpět na “Design a grafické editory”