Dobrý den,
mám takový problém. Přeinstaloval jsem včera svůj notebook, vše proběhlo jak mělo, ale když jsem nainstaloval nějaký hry - konkrétně GTA IV, League of Legends a World of Warcraft tak se mi při hraní na stejně konfiguraci jako jsem měl předtím (vše na very low) nehratelně sekali, předtím jsem míval okolo 60 - 70 FPS. Stáhl jsem tedy nejnovější ovladač na svou graficku kartu Nvidia Geforce GT 520M, 1 GB VRAM, od té doby se mi notebook vždy po minutě hraní okamžitě vypne, občas se mi vypíná i při práci na počítači ve worldu či jen při obyčejném prohlížení internetu. Ovladače grafiky jsou už zkoušel opět přeinstalovat a furt nic, mohl by mi někdo prosím poradit?
Xoor
Po reinstalaci notebooku se hry začaly sekat
Po reinstalaci notebooku se hry začaly sekat
Naposledy upravil(a) Ltb dne 25 zář 2013 18:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Ovladače Grafiky
Zkus odinstalovat ovladače a jet chvíli bez nvidie, tim by se mělo vyloučit ostatní :) Ale prijde mi to divne, mas jeste zaruku ? :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4
Vítej na PC-help!
A máš už také nainstalované všechny aktualizace? Možná, že po jejich instalaci bude po problému
A pro jistotu sem vlož screen teplot (z HWmonitoru) pokud možno z doby, kdy se ntb sekne.
Xoor píše:Dobrý den,
Přeinstaloval jsem včera svůj notebook,
Xoor
A máš už také nainstalované všechny aktualizace? Možná, že po jejich instalaci bude po problému

A pro jistotu sem vlož screen teplot (z HWmonitoru) pokud možno z doby, kdy se ntb sekne.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Aha, teď jsem zjistil, že mě nefunguje větráček u grafické karty, přitom normálně fungoval, nevíte čím by to mohlo být ?
EDIT: Mám to v záruce, asi bych to měl odeslat.
EDIT: Mám to v záruce, asi bych to měl odeslat.
To by jsi měl
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6154
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 3
- 2521
-
od falco_dee