Zdravím všechny,
rád bych poprosil zkušenější uživatele tohoto programu, zda již netuší, čím je tato chyba způsobena..
Téma tu už je, ale na radu fóra to zkusím založit znovu.
Uživatel, který popsal problém přede mnou popsal problém správně - při přidání tohoto efektu dojde k chybě, kdy se vložený klip "posune" ... nezobrazuje se v něm to, co by mělo, ale úplně jiná část videa z úplně jiného klipu.
Podle mne jde opravdu o chybu - zkoušel jsem pouze toto - z videa jsem vložil klip, 'oříznul' ho na přesný úsek, který chci použít a zvolil "přidat efekt". Jakmile je efekt přidán, dojde ke změně, ani nemusím hýbat s tou rychlostí.
Pinnacle 14 - efekt rychlost
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pinnacle 14 - efekt rychlost
Vítej na PC-help
Vyzkoušel jsem přesně ten postup jaký píšeš a vůbec žádný problém v tom nevidím...
Vložil jsem video ze začátku jsem ho ustřihnul ke konci jsem ho také ustřihnul, tak aby to bylo jak chci já. Následně jsem přidal efekt rychlost provedl zpomalení tak jak jsem si představoval a potvrdil. Efekt se vložil k mému ořezanému klipu a je umístě přesně tak kde jsem chtěl. Z toho tématu co jsi dal odkaz, to klukům co to zkoušeli také šlo. Takže moc nevím v čem je problém..
Vyzkoušel jsem přesně ten postup jaký píšeš a vůbec žádný problém v tom nevidím...
Vložil jsem video ze začátku jsem ho ustřihnul ke konci jsem ho také ustřihnul, tak aby to bylo jak chci já. Následně jsem přidal efekt rychlost provedl zpomalení tak jak jsem si představoval a potvrdil. Efekt se vložil k mému ořezanému klipu a je umístě přesně tak kde jsem chtěl. Z toho tématu co jsi dal odkaz, to klukům co to zkoušeli také šlo. Takže moc nevím v čem je problém..
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Díky za přivítání i za odpověď.
Největší problém (jinak by byl zcela jistě ve mně a s tím by se snad dalo něco dělat
) je ten, že i mně to ze začátku šlo. A to v rámci JEDNOHO projektu - několik klipů z videa je již upravených a v různé rychlosti.
Neměnil jsem nastavení a vypadá to opravdu na bug, jinak si to nedokážu vysvětlit. Trochu jsem šťoural na internetu a zdá se, že nejsme s farraonem jediní: http://goprouser.freeforums.org/post7657.html
Postup jsem ještě nezkoušel, ale je pravda, že i já tahal ty klipy z mp4 videa.
// Tak to opravdu vypadá na bug. Velmi mne zmátlo, že všechna videa, ze kterých je ten můj projekt vytvořen jsou mp4. Až na jedno, které stále funguje jsou ty ostatní problematické.
Největší problém (jinak by byl zcela jistě ve mně a s tím by se snad dalo něco dělat

Neměnil jsem nastavení a vypadá to opravdu na bug, jinak si to nedokážu vysvětlit. Trochu jsem šťoural na internetu a zdá se, že nejsme s farraonem jediní: http://goprouser.freeforums.org/post7657.html
Postup jsem ještě nezkoušel, ale je pravda, že i já tahal ty klipy z mp4 videa.
// Tak to opravdu vypadá na bug. Velmi mne zmátlo, že všechna videa, ze kterých je ten můj projekt vytvořen jsou mp4. Až na jedno, které stále funguje jsou ty ostatní problematické.
Naposledy upravil(a) sfx dne 15 pro 2013 21:35, celkem upraveno 1 x.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já to tahal z *mov, takže možná je to fakt prostě jen chyba....
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Popis rozdílů těchto videí:
► Zobrazit spoiler
Pokud je to chyba Studia 14 (i kdyz jsou nainstalovany vsechny patche) tak bych to neresil a skusil novejsi verzi.
I podpora vyrobce nebude resit problemy se 14 kdyz uz je 17.
I podpora vyrobce nebude resit problemy se 14 kdyz uz je 17.
Díky za pomoc, asi teda zkusím jiný formát. Případně, existuje nějaká alternativa k tomuto programu? Možná bych zkusil i něco jiného.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Sony vegas
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4892
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 12:48
-
Zpět na “Design a grafické editory”