Dal by se nějak upravit obrázek, aby na něm více vynikli zástupci? Vyřešeno

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Jirin
Level 3
Level 3
Příspěvky: 475
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 19:45

Mi se to líbí právě do bíla, jak to má ... ale záleží, co se bude líbit zadavateli :smile:


ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Reklama
Uživatelský avatar
Grander
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1304
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Grander » 04 čer 2017 19:52

Prozraď, jak jsi to udělal? Nějaký layer jsi přidal a ten nějakou funkcí kruhovitě do stran zesvětlil? Photoshop?


Hodil jsem na to bílou vrtsvu, uprostřed ji promazal a nastavil krytí na 73%. Jj, Photoshop. :-)

Určitě to jde i v tom Paintshopu, je to opravdu jednoduchá úprava.

Uživatelský avatar
Peťa
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2053
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 04 čer 2017 20:00

Jirin & Grander - díky moc za upravené obrázky :smile: :clap: Zamlžení po okrajích i dok pro ikony jsou bezva. Každé má něco do sebe. Budu muset vyzkoušet delší dobu a rozhodnou, co mi víc sedne.

Uživatelský avatar
Elusive
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2119
Registrován: srpen 06
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Elusive » 04 čer 2017 20:09

A co klasika - viněta/rozmazání?

Přestřeleno, míra lze samozřejmě nastavit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Jirin
Level 3
Level 3
Příspěvky: 475
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 20:09

Tak hlavně, že jsi spokojen ;)
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
Peťa
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2053
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 04 čer 2017 20:26

Elusive - díky za úpravu. Tmavá varianta je taky super. Ani bych neřekl, že je to ztmavení přestřeleno. Jen je škoda, že je celý obrázek mírně rozmazaný (apoň mi to přijde).

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19072
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod ITCrowd » 04 čer 2017 21:10

Ten obrázek máš ve formátu 4:3, tak ho stačí akorát neořezat. Pak ti po stranách vzniknou dvě černé plochy, kde můžeš mít ikony dle libosti. Já to používám taky tak.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peťa
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2053
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 06 čer 2017 19:34

ITCrowd - to je taky dobrý nápad, ale zase prostor vpravo pro ikony bych nevyužil, takže upravený obrázek je pro mě lepší volbou.

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19042
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod X » 06 čer 2017 19:41

Si zvětšíš "plátno" obrázku kdekoli, třeba jen vlevo a obarvit si ho můžeš libovolně ...

Farsky
Level 1
Level 1
Příspěvky: 98
Registrován: květen 17
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Farsky » 06 čer 2017 19:44

S tímto jsem se také potýkal, zástupce na ploše mám rád a potřebuji je. Mám je na ploše rozdělené podle funkce a po slepu vím kde který přibližně je.
Místo abych zvýrazňoval zástupce, podřídil jsem tomu plochu tak, abych viděl co potřebuji.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19042
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod X » 06 čer 2017 20:16

Mimochodem, co je obrázak? :evil: Opravit, ale fofrem :lol: Bouchá mě to vždy do očí ... Navíc je to ostuda, v názvu vlákna!

https://postimg.org/image/xo1iyyu2f/

Obrázek



https://postimg.org/image/ijt8dxchh/

Obrázek

Uživatelský avatar
Peťa
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2053
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázek, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 07 čer 2017 14:06

X - opraveno :oops: a také díky za návrh.

Nejvíc se mi líbí verze od Grandera, kterému děkuji stejně jako i ostatním :smile:


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak úpravit plugin Contact form 7
    od Martin Baroch » 20 led 2020 21:16 » v Vše ostatní (sw)
    0
    362
    od Martin Baroch
    20 led 2020 21:16
  • Obrázek v HTML5
    od pavel2010 » 22 srp 2019 20:43 » v Web-tipy a vaše weby
    1
    1370
    od LuCaCZ
    22 srp 2019 21:40
  • Jdou nějak použít dlaždice (Metro) z Win 8.1 ve Win 10?
    od Minapark » 14 bře 2020 13:29 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    9
    1034
    od petr22
    21 čer 2020 10:44
  • Lze nějak zprovoznit instalaci 16bit programu na Win 10 64 bit?
    od spartane » 27 pro 2019 16:37 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    17
    1333
    od ITCrowd
    01 led 2020 14:10
  • Dá se nějak změnit heslo od facebooku na to původní?
    od Terry2 » 08 kvě 2020 10:55 » v Komunikace na internetu
    5
    428
    od X
    08 kvě 2020 15:21

Zpět na “Design a grafické editory”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host