Windows Movie Marker Vyřešeno

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

BlazinekT
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Windows Movie Marker

Příspěvekod BlazinekT » 10 led 2009 19:15

Snažím se uložit video (celý projekt) v Movie Markeru. Jenže mi to nejde:-( píše mi to tohle:

Program Windows Movie Maker nemůže uložit film do zadaného umístění. Zkontrolujte, zda jsou stále k dispozici původní zdrojové soubory použité ve filmu, zda je stále k dispozici umístění pro uložení a zda je dostatek volného místa na disku a zkuste to znovu.

Přitom: místo na disku mám, ani sem nic nemazala

Budu moc ráda za jakoukoliv radu.

Prosím, poraďte mi někdo ať už je to sebemenší blbost v čem by to mohlo bejt, páč já už sem bezradná.

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Windows Movie Marker

Příspěvekod Marfy » 10 led 2009 20:17

Záleží z kama jsi ty soubory do projektu načítala.Jestli byly třeba na CD v mechanice a teď tam to CD není,tak to nemůže uložit.Nebo jsi vytvořila složku pro uložení a pak jsi ji odstranila apod.
V druhém případě si vytvoř novou složku,třeba s názvem Video 1 a tam zvol,že se má projekt uložit.Navíc video po uložení může být několikanásobně větší,klidně i několik GB.Zkontroluj kolik máš místa na disku.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

tanatos
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tanatos » 12 led 2009 18:21

BlazinekT píše:Snažím se uložit video (celý projekt) v Movie Markeru. Jenže mi ...

uložit video (avi,wmv,mp4...) nebo celý projekt (mswmm - přehávání v movie makeru)

jestli se snažíš uložit video (třeba wmv) přes ukládání projektu tak se snažíš zbytečně protože to nejde - musíš dát dokončit film a uložit video do počítače. V tom bude myslím chyba...

michaill
nováček
Stav:

Příspěvekod michaill » 04 dub 2013 07:25

Zdravím všechny.Jsem tu novej, ale mám od jisté doby problém s Movie Maker programem, který jsem dost využíval a fungoval na 100%. Nyní ale po stažení fotek a nebo videa do programu se mi sice vše načte do pravé strany "filmového pásu", ale v levém dialogovém okně se mi nic nezobrazí (zůstane černý). Jde pouze zvuk, když to spusím, ale bez obrazu !!! Dříve jsem měl ver.2011, kde mi to začalo asi před měsícem zlobit, tak jsem vše odinstaloval a nainstaloval novou ver. 2012. Problém ale nadále trvá. Nevím si s tím rady, pomůže mi někdo ?
Nevím, zda-li celý problém není náhodou v registraci a vytvoření účtu u Windousu? Ten nemám? Předem dík za radu.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Windows Movie Marker  Vyřešeno

Příspěvekod Žbeky » 04 dub 2013 08:56

Založ si vlastní téma a neotvírej 4 roky staré. Zamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Design a grafické editory”