Příspěvekod faraon » dnes, 19:40
Vyvíjených linuxových distribucí je asi 400, ale většina z nich jsou jenom odvozeniny z pár hlavních, kterých není ani dvacet. Všechno ostatní jsou deriváty a přeskinované výcucy, které si udělal někdo, kdo chtěl aby ta jeho vypadala jinak než tamty. Můžeš to udělat také.
Disk C je hovadina na kvadrát, která pochází z osmibitových mikropočítačů sedmdesátých let, ze kterých M$ vykradl co se dalo a zprznil to. Což je potvrzené americkým soudem. Mimochodem, víš proč je to právě C: a ne A:, jak by bylo logické? Nebo proč nesmíš vytvořit soubory s určitým názvem, jako je CON?
Co se lokalizací programů týče, je prostě málo překladatelů. Můžeš se k nim přidat a překládat také, nebo můžeš platit jejich služby. Používáš společné výtvory komunity, buď také její platnou součástí. Nebo jsi jen parazit, který chce zadarmo sát práci ostatních?
Osobně musím občas pracovně používat W11, a takovou sračku jsem za desítky let práce s počítači ještě nezažil. Vyzkoušel jsem skoro všechny verze a větve Windows od roku 1990, včetně těch běžících na raritních platformách jako bylo PowerPC, a některé z nich byly opravdu velmi špatné, ale tomuhle gejzíru hoven se nic nevyrovná. Naštěstí jsem doma na Linux přešel už před téměř dvaceti lety, takže aspoň tady mám klid a funkční uživatelsky přátelský systém, který dělá přesně to a jen to, co požaduji.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)