mám problén s nainstalováním Manjara, postupuji podle návodu: http://wiki.manjaro.org/index.php?title=UEFI_-_Install_Guide
dostanu se ke 4. bodu, kde již narážím..
dám možnost s nonfree (zkoušel jsem i druhou i ostatní možnosti, ale stejný problém), pak se zobrazí toto a dále se nic neděje:
starting manjaro efi
USING LOAD OPTIONS 'gpt loglevel=7 pci=nocrs add_afi_memmap none=UEFi_ARCH_x64 m isobasedir-manjaro misolabel=MTRO nouveau modeset=1 i915 modeset=1 radeon.modeset=1 logo nologo overlay = nonfree nonfree=yes initred= EFI\miso\manjaro.img
Nevěděl by si někdo s tímhle rady? Moc by mi to pomohlo.

Jinak se to snažím rozběhnout na: Lenovu z580 with i5 3210M, x64based processor, 4gm ram, nVidia Geforce GT635M, UEFI mám ON and Secure boot OFF
Je tu možnost že jsem něco pokazil, jelikož ještě před tím jsem měl win 8.1(legální) s dual bootem fedorou 19, pak jsem smazal diskové oddíly fedory ale neuvědomil jsem si že poškodím zavaděč, tak jsem udělal novou čistou instalaci win 8.1 a nyní mám tento problém.
Zkoušel jsem znovu i nainstalovat Fedoru, ale ta hlásí při bootování errors I/O, dev sr0/ sector ... I/0 error on devie loop2, logical block... Zkusil jsem nainstalovat Ubuntu, to se podařilo bez problému akorát při každém startu se objeví na okamžik hláška kvm: disabled by bios.
Děkuji moc za pomoc.
Míra