Ubuntu 12.04 - Checking battery state
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ubuntu 12.04 - Checking battery state
Ahoj, včera jsem si zase nainstaloval do PC zpět Ubuntu, Nevydrželo to ani den a už to dělá problémy. Normálně jsem na internetu a z ničeho nic mi zčerná obrazovka ve které je napsáno Checking battery state a skočí to na přihlašovací tabulku. Když se znova přihlásím, vše mám pozavírané a musím začít jako by jsem ten počítač znova zapnul. Nejhorší je že se to stane úplně kdykoliv a kdybych tam třeba něco dělal, tak my to všechno smaže. Nevíte někdo kde by mohl být problém? Díky
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ubuntu 12.04 - Checking battery state
Někde jsem četl, že Ubuntu tohle dělalo, ale během pár hodin vyšel opravný update. Nainstaluj všechny záplaty.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Proč nenainstaluješ nejnovější verzi 13.04?
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Všechny aktualizace co vyšli, mám nainstalované ale oni se my zobrazují postupně. Ukáže my to že mám vše nainstalované a další den jich tam mám třeba 20. Ještě jsem si nechal stahovat aktualizace přímo při instalaci. 13.04 nenainstaluji proto, že mám jen CD mechaniku a MB my nepodporuje instalaci z USB. A když to chci navýšit přes systém, upozorňuje mě to ať zůstanu u LTS verze, protože mám slabé GPU.
Musím prostě zůstat u 12.04.
Musím prostě zůstat u 12.04.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
Zpět na “LiNuX a ostatní alternativní OS”