Dobry den... Nove jsem si zakoupil notebook Acer eMachines E640 bez OS.Pri spousteni to pise error 9437188 a taky ze chce Linpus linux liveCD(to mi ale nebylo dodano protoze linux nechci).Kdyz dam OS WinXP home originalku tak mi to po chvilce napise: Byly zjisteny potize ............ Technicke informace: ***STOP: 0x0000007b (0xf78d2524,0xc0000034,0x00000000,0x00000000)
Predem diky
Linpus linux liveCD Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Linpus linux liveCD
Podívej se do BIOSu jestli jde nastavit SATA na mód IDE...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
ano to uz jsem take zkousel i prehodit na prvni misto ramku a nic furt to same
takze to mam spise odvezt zpet k dodavateli ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli dobře rozumím dotazu, nejde nainstalovat Windows a zahlásí to uvedenou chybu. V který okamžik instalace Windows to hlásí tuto chybu? Oprav také název dotazu, protože je zavádějící.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
prve pri spusteni to hlasi error 9437188 , potom to chce linux liveCD... kdyz chci nainstalovat winXP tak asi po 25 vterinach nacitani cd(pricemz obrazovka normal bezi modre pozadi instalace windows probiha) zahlasi to tu druhou chybu Byly zjisteny potize ............ Technicke informace: ***STOP: 0x0000007b (0xf78d2524,0xc0000034,0x00000000,0x00000000)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Možná je již naformátován disk pro linux. Zkus při instalaci Windows nejprve vybrat nabídku "Odstranit oddíl", pak jej znova vytvořit a následně naformátovat na NTFS, nebo případně na FAT32. Pak by měla instalace pokračovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
k tomuto kroku me to vubec nepustilo. problem byl vyresen, nejdrive sem si s tim sam hral ... zkousel jsem i upravit ten sata na druhy mod jenze jsem vul tam potom hned nedal ten windows
... ted me to napadlo a notas funguje jak ma... diky moc

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3178
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek