Čau, vzhledem k tomu že má GPS nepodporuje bezplatnou aktualizaci map, a řídit se podle ní je jako jezdit se zavázanýma očima, jsem se rozhodl že je na čase s tím něco udělat.
Nechce se mi utrácet za žádný placený programy, mou jedinou podmínkou je to, aby šli mapy uložit do paměti, a aby mapa odpovídala skutečnosti, tzn. nepojedu do práce po osmatřicítce, která pod kolínem dle mapy není dostavěná. Co jsem tak hledal, tak na WCE je dostupná akorát smart maps, která nestojí zrovna malý peníze, a demo je jenom nějakej "náhled map" = nepoužitelný. Existuje něco co by vyhovovalo mým požadavkům?
Jakou free navigaci na Windows CE?
Jakou free navigaci na Windows CE?
Just Fucking Google It!
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jakou free navigaci na Windows CE?
Měli sme v práci nějaký no name navigace s Windows CE a byla v nich aplikace Be On Road. Na Android je ta aplikace zdarma a mapy se daj taky sehnat free. Třeba to půjde sehnat i normálně do klasický GPS.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Be On Road je placená, co jsem tak koukal.
Just Fucking Google It!
Zadarmo neexistuje nic.
Budto si sezenes nove mapy do te navigace co tam mas ted nebo si tam nainstalujes jiny program placeny, jina moznost neni.
Na CE existuji vsechny zname programy - Tomtom, Navigon, IGO, Be on Road, Dynamix, Automapa (vse placene)
Budto si sezenes nove mapy do te navigace co tam mas ted nebo si tam nainstalujes jiny program placeny, jina moznost neni.
Na CE existuji vsechny zname programy - Tomtom, Navigon, IGO, Be on Road, Dynamix, Automapa (vse placene)
Hm tak to je na prd. Tak to asi budu muset zainvestovat do novej GPS, do tohodle krámu se mi nový mapy kupovat nechce.
Just Fucking Google It!
Koukam ze kecam - precejenom existuje i zadarmo
http://navigatorfree.mapfactor.com./en/
http://www.navit-project.org/
http://navigatorfree.mapfactor.com./en/
http://www.navit-project.org/
Mapfactor na tom byl, a navigace teda pěkně na prd, nevim jestli je pomalej program, nebo pomalá samotná GPS, ale nedá se to používat, krom toho mi nenajde žádnou trasu.
Navit zkusím, uvidím jestli to bude za něco stát. Kdyžtak koupim něco na uloz.to
Navit zkusím, uvidím jestli to bude za něco stát. Kdyžtak koupim něco na uloz.to

Just Fucking Google It!
U Windows CE vetsina lidi skonci tak, ze koupi IGO Primo na uloz.to, protoze druha moznost je vyhozeni te navigace do kose.
Obzvlaste vtipne to bylo u kolegy co koupil Sony navigaci za nejakych 16.000 Kc, pry ze funguje i jako BT hamdsfree. Pul roku se s ni chlubil, pak Sony zrusila vyrobu a podporu navigaci, takze samozrejmne uz nevysly zadne dalsi mapy. Takze prvni rok jeste dobre, dalsi uz jenom nadaval a pak uz koupil Garmina s tim ze dostal 2000 slevu kdyz odevzdal toho Sonaka.
Obzvlaste vtipne to bylo u kolegy co koupil Sony navigaci za nejakych 16.000 Kc, pry ze funguje i jako BT hamdsfree. Pul roku se s ni chlubil, pak Sony zrusila vyrobu a podporu navigaci, takze samozrejmne uz nevysly zadne dalsi mapy. Takze prvni rok jeste dobre, dalsi uz jenom nadaval a pak uz koupil Garmina s tim ze dostal 2000 slevu kdyz odevzdal toho Sonaka.
Jo zrovna na IGO jsem koukal
Jen nevim jestli to tenhle křáp utáhne, nevim co to má za hardware, ale podle toho že jsem to dostal zdarma v autobazaru, to asi žádnej zázrak nebude.

Just Fucking Google It!
Pokud jsou tam Windows CE 5.0 tak to utahnout musi.
Neni tam Android, takze to nepotrebuje 4 az 8 jader a graficky akcelerator. Ony ty Windows CE jsou hodne nenarocne. Vetsinou tyhle navigace maji 64 nebo 128 MB RAM.
Neni tam Android, takze to nepotrebuje 4 az 8 jader a graficky akcelerator. Ony ty Windows CE jsou hodne nenarocne. Vetsinou tyhle navigace maji 64 nebo 128 MB RAM.
Co je tam za windows nevím, ani se to nikde nepíše. Že je to krám soudím podle toho, jak se na tom sekal MapFactor. Ale uvidím, třeba to půjde líp.
Just Fucking Google It!
MapFactor se seka na vsem, i na PC.
Nejjednodussi zpusob jak tam dostat IGO je prejmenovat puvodni adresar, ten s IGO prejmenovat na ten puvodni nazev a IGO.EXE prejmenovat na nazev te puvodni navigace.
Nejjednodussi zpusob jak tam dostat IGO je prejmenovat puvodni adresar, ten s IGO prejmenovat na ten puvodni nazev a IGO.EXE prejmenovat na nazev te puvodni navigace.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8281
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 5917
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 7
- 2364
-
od buchtik
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4473
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4137
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-