Anketa: který messenger??
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Este predtim nez sem zacal pouzivat QIP sem nasel http://sim-im.org/wiki/Main_Page Simple Instant Messenger, ale nesly mi u nej posilat soubory tak sem to vzdal...jinak bych ho urcite pouzival.
Naposledy upravil(a) Rewqa dne 22 lis 2007 20:47, celkem upraveno 1 x.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
foxy_whiteFox píše:A co PSI???? ICQ je jeden z okrajových a nejhorších protokolů.
Jenomze v CR je nejrozsirenejsi. kdybych ja presel na jinej protokol tak bych si tam moh povidat tak sam se sebou.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U Qipu si posilani enterem nastavis v okne konverzace dole uprostred druha ikonka z prava :). A sam se sebou bych si povidal, protoze nikdo z mejch kamosu jinej protokol proste nema a pochybuju, ze se bude konat neco jako masovej odchod na jinej protokol :). Vetsina cechu ma proste icq a tak to je.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja se nebavim o icq jako o programku, ale o icq jako protokolu a to je rozdil. A ten qip mas nakej podelanej, me to normalne funguje s 1x stisknutym enterem :)
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav: