monitor :-D
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
-
zdenakrapek
- Level 3

monitor :-D
jde nejak pokazit monitor aniz bych ho musel rozbit nebo neco podobneho napr. rypat sa v nem atd. ???
-
zdenakrapek
- Level 3

monitor
nejake jine napady? 
-
zdenakrapek
- Level 3

monitor
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
se chceš někomu pomstít nebo co? uniká mi trochu smysl tvého dotazu

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mně neuniká, také jsme si v práci museli "poradit", když jsme chtěli LCDéčko, namísto CRT...
V našem případě šlo o rozebrání, "nastavení" VF trafa, nahlášení závady, vyřazení z evidence, opětovné nastavení VF a "ekologická likvidace" prodejem za dvě stovky v hospodě 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
zdenakrapek
- Level 3

monitor
-
guest
Zvýšit obnovovací frekvenci + ten magnet.
Ale tohle se nedělá!!!
Před asi 5-ti lety jsem kámošoj opravoval rozklíženej mobil.
Asi týden na to jsem popíjel u baru pivo, přišla tam jeho dcera s nějakou kámoškou a povídá: "Tak už nevím jak z toho fotra vyrazit novej mobil, sekla jsem s ním o zem a nějakej debil ho zase zpravil!"
Tak jsem jí řek, že příště už se debil nekoná a možná má novej?
Ale tohle se nedělá!!!
Před asi 5-ti lety jsem kámošoj opravoval rozklíženej mobil.
Asi týden na to jsem popíjel u baru pivo, přišla tam jeho dcera s nějakou kámoškou a povídá: "Tak už nevím jak z toho fotra vyrazit novej mobil, sekla jsem s ním o zem a nějakej debil ho zase zpravil!"
Tak jsem jí řek, že příště už se debil nekoná a možná má novej?
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Myslel sem si, ze je to kvuli tomu. Nejses normalni. Znicit nejakou vec, ktera funguje jenom kvuli tomu, ze chces mit super mega nabusenej monitor. To by ti to pak nebylo lito? Jak vidim tak asi ne. Vsak ty si to uvedomis az budes vydelavat penize.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help