Tiskarna - nadržka na přebytečny inkoust! Vyřešeno
Re: Tiskarna - nadržka na přebytečny inkoust!
jak mas dlouho tu tiskarnu?to canony po nejake dobe delaji,napisou ti toto a at si s tim skocis do servisu,jednou nam to rikal ucitel ve skole,ze je to svinarna od canonu,ze si pak musis koupit tu nadrzku novou,ponevadz ti to nedovoli dal tisknout
ze tři roky ji už mam určitě! Hmm ale ja mam podezřeni že je fakt plna
jen ji nějak vytahnout to bych to vyčistil ja...

prave ze je to udelany tak,ze musis do canonu,oni ti to vymenej,elektronicky nak odbloknou a muzes tisknou dal
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Moc bych nedoporučoval sem v tom hrabat. Něco poděláš a budeš akorát platit další prachy za opravu :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
ok ja to tam zavezu ale když budu přiště kupovat nějakou tiskarnu tak na canon tentonc 
Jo a ještě jedna otázka! Dostal jsem tiskarnu Hp Deskjet 840C a překvapila mě cena cartridge barevny stoji od 200 do 7 stovek
to do me IP1000 stoji barevnje při štěsti 70Kč normalně kolem sto! Muže mi někdo vysvětlit proč?

Jo a ještě jedna otázka! Dostal jsem tiskarnu Hp Deskjet 840C a překvapila mě cena cartridge barevny stoji od 200 do 7 stovek

Stáhni si zhttp://www.coldreset.com/modules.php?n ... ice%20Tool tento sw "Canon PIXMA iP1000 Service tool " a s tím uděláš reset počítadla. Mimochodem počítají se vytištené stránky na tiskárně a čítač přeteče při 5tisících stránkách a pak tiskárna hlásí Waste Ink Full.
Nejde to sosnout mam rychlost stahovani 0.3 Kb omg

Resetovano ale problem je v tom že to netiskne xD
prostě to děla jako že tiskne ale papir je prazdny xD

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pepis píše:ok ja to tam zavezu ale když budu přiště kupovat nějakou tiskarnu tak na canon tentonc
Jo a ještě jedna otázka! Dostal jsem tiskarnu Hp Deskjet 840C a překvapila mě cena cartridge barevny stoji od 200 do 7 stovek![]()
to do me IP1000 stoji barevnje při štěsti 70Kč normalně kolem sto! Muže mi někdo vysvětlit proč?
Na moje HP Deskjet F4180 stojí černá 350,- a barevná pětikilo,ale já v zásadě nedotuji společnosti typu Microsoft a HP,..aj. a doplňují si inkoust sám pomocí doplňovacích sad za pár korun..výjde to daleko levněji..dříve jsem měl multifunkci Canon a je fakt,že přesně po dvouleté záruce jsem k tiskárně přišel a mačkám tlačítko Power a nic..měl jsem to celé rozdělané a nakonec to dopadlo tak,že letěla na sběrný dvůr.Ted mám HP a Canon už nechci ani vidět,byly s ní samé problémy..HP je dle mě daleko kvalitnější a když porovnám kvalitu tisku,tak HP je někde jinde,prostě mě příjde lepší..
Pepis píše:Resetovano ale problem je v tom že to netiskne xDprostě to děla jako že tiskne ale papir je prazdny xD
![]()
![]()
Nečistil jsi náhodou kontakty a trysky, tohle se stane pokud přejedeš trysky hlavičky nějakým hadrem nebo kapesníkem-klasické pro tuto činnost, pokud máš možnost testnout jinou hlavičku ve tvé tiskárně nebou tu tvou zkusit jinou chyba se jistě projeví.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus přeinstalovat soft na tiskárnu.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
No tak soft sem přeinstaloval ale pořad ! Tiskovou hlavu sem nijak nečistil jen jak sem ji vytah byla nějaka potento! Dneska sem to odvez do opravny
Owner mimochodem do Třince 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4863
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4196
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”