seznam-URL is blocked by administrator
Re: seznam-URL is blocked by administrator
Taky by mě zajímalo, kdo to platí, jako ke komu je to napsaný... Pokud k sousedovi/sousedce, je asi skoro jasný, že je to bloklý od UPC, protože je to ilegální.
to ne prave..mame to normalne placeny moji rodinou tu kabelovku.a ten router je v ramci naseho bytu..a pokud vim tak sme to resili fakt s nima nez sme pripojili 2 pocitace..protoze doma jsou na tyhle veci hrozne opatrny,tak nepripada v uvahu ze bych mela ilegalni internet.. 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A jak by v UPC poznali, jestli kabel vede prave k tomu sousedovi, kterej ten net plati? 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
no nevim jak by to poznali
ale my jsme uz driv meli doma docela neshody co se tyce internetu a tak,kvuli ruznymu stahovani apod..ten druhy uzivatel na me porad nadaval ze ma kvuli me v kompu nejaky smejdy apod..tak jsme dokonce uvazovali o tom na kazdej pocitac udelat uplne jiny pripojeni a volali sme prave na upc a rekli nam ze kdyz je to v jednom byte tak to proste nejde,ze musime byt preipojeny pres ten router...takze jim to asi opravdu nevadi
hlavne porad tady je otazka ze jsou zablokovany jenom stranky tykajici se seznamu a icq..jo a ted mi k tomu jeste pribyly oficialni stranky nasi fakulty,ty jsou uz taky zablokovany
kdyby to vadilo kabelovce tak by snad zablokovala celej muj net a ne jenom tyhle servery ne?

ale my jsme uz driv meli doma docela neshody co se tyce internetu a tak,kvuli ruznymu stahovani apod..ten druhy uzivatel na me porad nadaval ze ma kvuli me v kompu nejaky smejdy apod..tak jsme dokonce uvazovali o tom na kazdej pocitac udelat uplne jiny pripojeni a volali sme prave na upc a rekli nam ze kdyz je to v jednom byte tak to proste nejde,ze musime byt preipojeny pres ten router...takze jim to asi opravdu nevadi

hlavne porad tady je otazka ze jsou zablokovany jenom stranky tykajici se seznamu a icq..jo a ted mi k tomu jeste pribyly oficialni stranky nasi fakulty,ty jsou uz taky zablokovany

kdyby to vadilo kabelovce tak by snad zablokovala celej muj net a ne jenom tyhle servery ne?
Hmm to je zas fakt. Takže ty to vlastně nemáš ilegálně se sousedama, ale máš to v jednom bytě a poskytovatel o tom ví, nebo jak? Jsem se do toho nějak zamotal. 

no nemam to s zadnejma sousedama,to uz jsem rikala
mame to normalne v rodine a poskytovatel o tom vi...takze ilegalni ten net neni...jeste me napadlo ze bych treba teoreticky mohla mit necim zasekanej treba mail nebo tak a z neho se mi mohlo neco dostavat do pocitace proto se to zablokovalo..odpovidalo by tomu to ze nefungujou spoluzaci a seznam (oboji tesne souvisi s mailem) ale mapy.cz,ktery taky bezi pres seznam jdou normalne...jenom furt nevim jak by s tim souvisely stranky PrfUK,protoze ty taky nejdou a tam mi neni moc jasny proc...no a to icq...to taky nevim..ale v tom minulym pocitaci se mi tohle zacalo dit po nainstalovani icq...vzdycky sem pak musela reinstalovat pocitac..tejden sem tam icq neinstalovala,pak sem ho tam hodila a dva dny na to se mi presne takhle zablokoval seznam a stranky icq.proto sem do tohodle pocitace uz radsi icq nedavala,dala sem si sem qip,protoze vsichni mi rikali jak je bezproblemovej..no a je to tu zas.ale nevim jestli je to kvuli tomu..kazdopadne je mozny ze by byl napadenej ten icq ucet jako takovej a mail k tomu? 

Zkus zavolat poskytovateli, ten by ti měl poradit.
tak jako zkusit to muzu no..ale pravdepodobne az po vikendu az prijede i zbytek rodinky..kdyby se me z upc ptali na neco co ja nevim..coz by bylo asi tak vsechno
myslite ze kdyz po vikendu navazu na tohle tema tak si toho jeste nekdo vsimne nebo to tou dobou uz zapadne do neznama?
btw co ten hjt? a neni mozna ta souvislost s emailem a icq uctem?

myslite ze kdyz po vikendu navazu na tohle tema tak si toho jeste nekdo vsimne nebo to tou dobou uz zapadne do neznama?

btw co ten hjt? a neni mozna ta souvislost s emailem a icq uctem?
Máš v počítači administrátorská práva, nebo někdo jiný?
Zdá se mi, že těch firewalů a antivirových programů je nějak moc a to nemusí dělat dobrotu. Udajů je málo,
tak jen hádám. Případně vypiš co všechno z těchto aplikací a jak používáš, jak je to nastaveno, snad uhodnem
co je tím problémem. Zkontroluj si nastavení _Tento Počítač_Vlastnosti _Uživatelský profil.
Zdá se mi, že těch firewalů a antivirových programů je nějak moc a to nemusí dělat dobrotu. Udajů je málo,
tak jen hádám. Případně vypiš co všechno z těchto aplikací a jak používáš, jak je to nastaveno, snad uhodnem
co je tím problémem. Zkontroluj si nastavení _Tento Počítač_Vlastnosti _Uživatelský profil.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zadej do Google "URL is blocked by administrator" a najdeš více diskusí na toto téma a třeba i řešení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jako ono je admin a admin..co sem slysela,tak se dost casto pouziva administrator vpodstate pro spravce..ze to neni to samy..ze administrator asi jen tak nekdo neni,ze to sou lidi nekde ve vyssich sferach
tak nevim jak to presne myslis..takze asi takhle,ten router je spravovanej z toho druhyho pocitace,ten je jakoby hlavni ale klasicky spravcovsky ucty maj samozrejme oba...jinak nevim jak na to odpovedet
co se tyce tech programu tak v tomhe slozeni mi to par lidi doporucovalo a i na tom nasem druhym pocitaci to tak bezi a v poradku...no a ted to moje pouziti a nastaveni.
takze kerio nastaveni: mam nastaveny blokovani vsech pokusu o prichozi spojeni behem startu a ukoncovani op,zaznamenavani paketu na neotevreny porty,povoleny system prevence sitovych utoku (NIPS),utoku na hostitelsky operacni system(HIPS),nemam nastaveno blokovani chovani aplikaci,nemam nastaveny filtrovani obsahu www (kdyz to nastavim tak nejdou stahnout nektery zarucene spolehlivy programy ze spolehlivejch serveru),dal mam blokovani reklam,pop-up a pop-under oken,filtrovani cizich a trvalych cookies,zakazany trasovani pohybu po webu..no a pak mam takovy ty normalni veci jako zaznamya prehled,ale to asi neni nutny vypisovat
pouzivam ho tak nejak normalne no,obcas zkontroluju jestli se neco neprenastavilo,kouknu na ty zaznamy a tak
avast:verze 4.8 home edition..nevim tech nastaveni je tam strasne moc to bych se asi upsala..spis mi rekni co konkretne mam zkontrolovat.
ad-aware:verze 2007..no tam je toho taky pozehnane..ale tam sem se tim vubec neprohrabavala,nechala sem to jak to je..takze asi uplne normalni nastaveni
jinak ten ad-aware pouzivam proti spamu,avast proti virum a kerio jako firewall to je normalni ne?neprijde mi to moc...no a teda ty oba antismejdovy pouzivam docela casto,apson jednou za tejden,maximalne 2 si to projedu avastem i ad-awarem..avast je vzdycky cistej,ad-aware toho par najde ale tak to odstranim a hotovo..ted fakt netusim kde je hacek..
co se tyce toho uzivatelskyho profilu tak sem tou cestou takovou zalozku nenasla,ale jestli mas na mysli to co je v zalozce obecne tak tam je akorat popis systemu pocitace a jako uzivatel je tam napsany jenom:Uzivatel,Home no a pak nejakej dlouhatanskej kod,ale to nevim jestli si myslel,to asi ne...

co se tyce tech programu tak v tomhe slozeni mi to par lidi doporucovalo a i na tom nasem druhym pocitaci to tak bezi a v poradku...no a ted to moje pouziti a nastaveni.
takze kerio nastaveni: mam nastaveny blokovani vsech pokusu o prichozi spojeni behem startu a ukoncovani op,zaznamenavani paketu na neotevreny porty,povoleny system prevence sitovych utoku (NIPS),utoku na hostitelsky operacni system(HIPS),nemam nastaveno blokovani chovani aplikaci,nemam nastaveny filtrovani obsahu www (kdyz to nastavim tak nejdou stahnout nektery zarucene spolehlivy programy ze spolehlivejch serveru),dal mam blokovani reklam,pop-up a pop-under oken,filtrovani cizich a trvalych cookies,zakazany trasovani pohybu po webu..no a pak mam takovy ty normalni veci jako zaznamya prehled,ale to asi neni nutny vypisovat

avast:verze 4.8 home edition..nevim tech nastaveni je tam strasne moc to bych se asi upsala..spis mi rekni co konkretne mam zkontrolovat.
ad-aware:verze 2007..no tam je toho taky pozehnane..ale tam sem se tim vubec neprohrabavala,nechala sem to jak to je..takze asi uplne normalni nastaveni
jinak ten ad-aware pouzivam proti spamu,avast proti virum a kerio jako firewall to je normalni ne?neprijde mi to moc...no a teda ty oba antismejdovy pouzivam docela casto,apson jednou za tejden,maximalne 2 si to projedu avastem i ad-awarem..avast je vzdycky cistej,ad-aware toho par najde ale tak to odstranim a hotovo..ted fakt netusim kde je hacek..
co se tyce toho uzivatelskyho profilu tak sem tou cestou takovou zalozku nenasla,ale jestli mas na mysli to co je v zalozce obecne tak tam je akorat popis systemu pocitace a jako uzivatel je tam napsany jenom:Uzivatel,Home no a pak nejakej dlouhatanskej kod,ale to nevim jestli si myslel,to asi ne...
jo to s tim vyhledavacem me uz taky napadlo a zkusila sem to a na tema url is blocked.... to nenaslo nic co by mi mohlo pomoct...hlavne ani jeden odkaz kde by byla cela tahle hlaska..vzdycky jenom jednotlivy slova z toho..mozna ze by tam bylo neco ve svetovejch strankach,ale myslim ze diskuzi na toto tema a jeste v anglictine bych asi moc nerozumela 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Buňka musí obsahovat řetězec, aby se zapnul rozbalovací seznam
od Marines93 » 02 lis 2024 09:44 » v Kancelářské balíky - 0
- 2066
-
od Marines93