jaké nejlepší kodeky?
Re: jaké nejlepší kodeky?
no to je pravda,že clasic přehraje víc.Měl jsem ho a pak jsem ho zas odinstaloval.Ted už mám jen WMP7.Používám K lite jen chvilku po reinstalaci,takže časem se uvidí,jestli je nechám nebo ne 

souhlasím s Tamagočim:Léta používám jenom Code pack All in 1 + DirectX 9 také bez problémů.
Rychlost, obsáhlost, maximální kompatibilita a ve spojení s přehráváním VŠECH možných videí s MP classic ... bezkonkurenční volba 
-K-lite Mega Pack codec

-K-lite Mega Pack codec
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
cicero píše:souhlasím s Tamagočim:Léta používám jenom Code pack All in 1 + DirectX 9 také bez problémů.
Codec pack All in 1 je starej jak metuzalém a neni aktualizovanej.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IMHO, na co instalovat ty hrůzostrašný balíky kodeků pro přehrávání videa, když stačí nainstalovat balík filtrů, třeba FFDShow (nezas/rá systém jako ty spatlaniny typu x-supa-mega-all-in one, snadná instalace i odinstalace beze zbytků)? Ale je to každýho věc.
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Největší hloupost co dělají běžní uživatelé je nacpat si tam X soft. přehrávačů + skouší instalovat kodeky vícekrát a z jiných balíků a je jisté že časem vám začne blbnout video atd(mischmasch v registrech a v samotné složce system32 !). Jako universální a nejobsáhlejší balík je K-lite mega codec pack který používám skoro od samého začátku a spolu s WMP přehraji vše bez problému .(navíc jsou dost často aktualizované a přehrají 99% audia/videa a je vhodný i pro záznam audia/videa )
ps: naopak jsem skoušel balík kodeků pod názvem CCCP a funkčnost vydržela tak 2 měsíce a někdy ani to ne.
je to o názoru, ale pokud opravdu chcete mít stabilní video používejte jen jeden přehrávač a jeden balík kodeků .
pss:FFDShow je dobrá ale základní věc a vystačí si sním hlavně ti co přehrávají divX či Xvid a audio soubory tedy běžné formáty pro běžné video ale někdy i to nestačí.
ps: naopak jsem skoušel balík kodeků pod názvem CCCP a funkčnost vydržela tak 2 měsíce a někdy ani to ne.
je to o názoru, ale pokud opravdu chcete mít stabilní video používejte jen jeden přehrávač a jeden balík kodeků .
pss:FFDShow je dobrá ale základní věc a vystačí si sním hlavně ti co přehrávají divX či Xvid a audio soubory tedy běžné formáty pro běžné video ale někdy i to nestačí.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
To Jarod27: úplně souhlasím s tím co jsi napsal.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A já si dovolím nesouhlasit. Na co proboha kodeky, když jde o prosté přehrání videa? Opravdu stačí sada filtrů FFDShow (CCCP) a obyčejný přehrávač. CCCP je defacto balík filtrů FFDShow. A přehraje vše, včetně kontainerů MKV a videa v HD. Ale jak jsem řekl, je to každýho věc. Peace. 

- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Všechny mega balíky kodeků je největší blbost co kdo může nainstalovat na svůj systém, ale je to asi nejjednosdušší řešení pro lidi, kteří o tom nemají ani páru, takže opravdu stačí různé filtry. Pro ty co se o tom chtějí něco dozvědět dávám odkaz na výborné stránky http://jech.ic.cz/multimedia.php a myslím, že těch lidí je tu dost.
Asus K55VJ
-
- Pohlaví:
jarod72pm píše:Největší hloupost co dělají běžní uživatelé je nacpat si tam X soft. přehrávačů + skouší instalovat kodeky vícekrát a z jiných balíků a je jisté že časem vám začne blbnout video atd(mischmasch v registrech a v samotné složce system32 !). Jako universální a nejobsáhlejší balík je K-lite mega codec pack který používám skoro od samého začátku a spolu s WMP přehraji vše bez problému .(navíc jsou dost často aktualizované a přehrají 99% audia/videa a je vhodný i pro záznam audia/videa )
Tak ti nějak nerozumím, jistě má každý svůj díl kodeků a sto lidí sto názorů (Já na CCCP) nenechám dopustit

- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já používám už dlouho CCCP.Nikdy jsem s nimi neměl sebemenší problém.Naopak K-lite a podobné super-mega-hyper packy mi vždycky vytvořili ve woknech něco co mi vadilo..
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1864
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6238
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-