dobry den.
Dnes se mi sam od sebe vypnul pc a uz nejde zapnout. Vzdy po stisknuti power tlacitka se jen cuknou ventilatory a nic se dal nedeje. Ventilatory se cuknou ale jen po vypnuti a zapnuti zdroje. Dale se uz pak necukaji vubec. Zkouseli jsme vymenit zdroj a problem pretrvaval. Nenapada me vubec co by se mohlo stat. Nebyl citit zadny smrad ze spaleni apod.
PC nenajede
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PC nenajede
Ten počítač je mrtvý, či normálně naběhne? Dokáže naběhnout do OS?? Tím cukáním to myslíš jak?? Na dálku to špatně poznáme...když zmáčkneš tlačítko POWER roztočí se ventilátory, či je naprosté ticho? Zkontroloval jsi správné zapojení všech kabelů? Není některý uvolněný? Pokud to není zdrojem hledej chybu v ostatních kabelech..rozhodně si nemyslím, že by jentak umřel procesor..možná hardisk, ale to se mi také nezdá..
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Právě, ze všeho nejdřív zkontroluj ten vypínač( na case), jestli spíná a hlavně jestli vůbec aretuje.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Napisu to tedy uplne jasne.
Mela jsem zapnutou hru World of Wacraft. Pc ji stiha pomerne dobre na snizene detaily. Zrovna jsem byla ve Winu a prohlizela nejake stranky, kdyz zniceho nic se vyplo jako kdyz vypnete zasuvku.Proste slus.
Po opetovnem zapnuti se nestalo absoutne nic. Zadna reakce, pipnuti. Otevreli jsme tedy case. Kdyz jsme vypli a zapli zdroj a pote skusili zapnout pc vzdy se jakoby cukli vetracky, ale neroztocili se. Jen kratce na jednu sekundu.
Kabely jsou vsechny v poradku.
Po zapnuti se nedeje vubec nic.
PC je pomerne stare.
Procesor: Intel Celeron 2,4 GHz
GK: Ati Radeon 9600 s pridanym velkym vetrakem
RAM: 2x 512 Kingston uplne totozne
MB: QDI Platinum. velmi stara. Ze spodu u procesoru trosku pripalena z drivejsiho problemu s procesorem.
Zdroj je asi rok stary Fotron. Rychlost nevim, ale byl pomerne drahy.
Mela jsem zapnutou hru World of Wacraft. Pc ji stiha pomerne dobre na snizene detaily. Zrovna jsem byla ve Winu a prohlizela nejake stranky, kdyz zniceho nic se vyplo jako kdyz vypnete zasuvku.Proste slus.
Po opetovnem zapnuti se nestalo absoutne nic. Zadna reakce, pipnuti. Otevreli jsme tedy case. Kdyz jsme vypli a zapli zdroj a pote skusili zapnout pc vzdy se jakoby cukli vetracky, ale neroztocili se. Jen kratce na jednu sekundu.
Kabely jsou vsechny v poradku.
Po zapnuti se nedeje vubec nic.
PC je pomerne stare.
Procesor: Intel Celeron 2,4 GHz
GK: Ati Radeon 9600 s pridanym velkym vetrakem
RAM: 2x 512 Kingston uplne totozne
MB: QDI Platinum. velmi stara. Ze spodu u procesoru trosku pripalena z drivejsiho problemu s procesorem.
Zdroj je asi rok stary Fotron. Rychlost nevim, ale byl pomerne drahy.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Viděl bych to na mrtvej zdroj.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
rikam ze jsme zkouseli zdroj vymenit za jiny fungujici a problem pretrvava
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Na tom case je vypínač, odpoj sít. zástrčku od sítě a zkus ten vypínač zapnout a vypnout, jestli má dvě polohy( aretace), myslím zda nefunguje jen jako spínač ( v tom případě vyměnit).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
nepřijde mi že by měl dvě polohy
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Když zatlačíš nezůstane poněkud zasunutý? Tak ztratil aretaci, je třeba ho vyměnit.
nn nezustava zasunuty. Navic se mi nezda ze by ztratil aretaci kdyz se po jeho stisknuti cuknou vetracky
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Právě , že funguje jako tlačítko, kdybys ho držela tak pojede. Ale nedoporučuji!! Může dojít k poruše HW, seklý HDD, procesor atd.Sežeň někoho, kdo ho vymění.
nn zkouseli jsme drzet tlacitko a nejede
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po nastavování frekvence RAM nenajede PC Příloha(y)
od Jirka88 » 16 zář 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1922
-
od Jirka88
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 20:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”