PC v pořádku? Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Aolorn
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

PC v pořádku?  Vyřešeno

Příspěvekod Aolorn » 08 led 2009 17:25

Prosímvás, podívejte se jak podle techniků v barbonu vypadá PC které je schopné celý den běžet na zátěžových testech.Dneska mi to vrátili, že to technik překonfiguroval, přehodil ovladače a bylo to v pořádku.Předtím technik volala že to běželo na testech a že se žádný problém neprojevil. Donesu to domů, zapojím to a viz video...Co s tím mám podle vás dělat? Když to nedělá počítač tak co za to teda může?repráčky?monitor? Co na to říkáte? Mám jim to tam dojít omlátit o hlavu?
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Re: PC v pořádku?

Příspěvekod Rewqa » 08 led 2009 17:34

Jestli si nezkoušel jinej monitor, tak ho určitě vyzkoušej.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 08 led 2009 17:37

Jak řekl Rewqa, vyzkoušej jinej monitor. Když to bude pořád dělat, tak jim ho tam znova zanes, ukaž jim tohle video a až ti ho po těch jejich zátěžových testech, které bych chtěl btw vidět :D, vrátí, tak si ho nech pustit a předvést, než si ho odneseš domů :wink:
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 08 led 2009 17:39

Nevím proč, ale jiný monitor se mi k tomu připojit nepodařilo a v celém baráku už jiné nejsou...nechápu proč tam ta koncovka neseděla ale nešlo to nasadit jako by byla o milimetřík užší než ta na novém monitoru. Ale když to už bereme tak, tak i monitor byl koupen u nich, takže jim to tam můžu vzít sakumprásk všechno.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 08 led 2009 18:14

Není jenom blbě nastavený rozlišení monitoru? Mě se navíc nelíbí doba nabíhání a zadrhávání rychlosti načítání. Doporučil bych odbahnění v sekci virů.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 08 led 2009 18:19

já jsem v TS Bohemii kupoval díly na PC a když jsem se zeptal, jestli by bylo možné ho složit, tak se vykrucoval a cpal mi hotové sestavy :? a pak mně řekl, ať si sestavu zkusím nakonfigurovat a tak jsem to zkusil a místo 11k co bych za ni dal vyšla na 14k a se strašnou case a deskou :? tak jsem si díly nakoupil a sestavil si to sám
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 08 led 2009 18:28

Tak jsem to už testoval s jiným monitorem a závada přetrvala. A ne, rozlišením to není, tohle to začalo dělat ze dne na den a s rozlišením atd jsem nic nedělal. No, nevím, ale mě se ta doba načítání a tak zdá normiš.Přecejen to má dost zaplněné HDD a navíc, jak chceš odbahnit počítač který selže po pár vteřinách od startu? Kompl poputuje zase do kartonovýho domečku a zítra pudu reklamovat společně s tátou, a ten se dokáže stát hodně rychle nepříjemným.zvlášť pokud jde o prachy a teď jde o 14 tisíc :-D
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 08 led 2009 18:35

Zkus spustit v nouzovém režimu (při startu stiskat zpravidla F8) a podívat se do správce zařízení, zda tam není varování (? nebo !).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 08 led 2009 18:50

Mě to připadá na problém s grafikou , jinou by si zkusit nemohl? :bigups:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 08 led 2009 18:57

tak tohle přesně mi dělá p4 a taky mě to štve, mamce to vydrží třeba celej den a nakonci dne ji to hodí chybu(podle příznaků přehřívání chipsetu) no a já prostě k tomu sednu, 4× restartuju a jdu na p3 :D a to zesvětlování načítací obrazovky mě taky štve :) v nouzovým režimu mi to šlo v poho, myslim...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 08 led 2009 19:05

Skusil sem režim nouze. načítá se to, pak se mě zeptá jestli chci přeskočit načítání čehosi a pak je černá obrazovka, jen v rohu poblikává políčko pro text a v pravidelným rytmu se vypíná a zapíná podsvícení monitoru.jinýho se neděje nic. Takže asi tak..Ale je mi jedno jestli je podělaná grafická karta(kvůli které zo začalo, viz můj dotaz Grafika-pomůže někdo který je staršího data) nebo si tam někde v pozadí hraje regé trojský kůň a bliká mi do rytmu monitorem nebo se stalo oboje, ale ať mi ten "technik" neříká že to měl 20 hodin bez problémů spuštěné...Jak by řekl Homer Simpson: "Potřeba vraždit roste..."
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 08 led 2009 19:15

Ohledně přehřívání, everest mi sice u čehosi ukazoval konstantně 80, ale to tak byl ovždy a na netu lidi říkaj že je to mrtvej senzor a vždycky to ukazuje hovadiny.jiný říkaj že jediná možnost je vyměnit chlazení severního můstku.pak to prý pude na 60.. xD Hned potom co se mi tohle stalo poprvé jsem tu skříň rozdělal a ohmatal všechny heatsinky a tak vůbec.bylo to teplý, ale ne moc... na 80 bych to fakt neviděl.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Dawnload na pc v pořádku, ale upoad velmi nízký
    od Kopi » 03 srp 2024 16:54 » v Vše ostatní (inet)
    6
    3832
    od Kopi Zobrazit poslední příspěvek
    04 srp 2024 11:47

Zpět na “Problémy s hardwarem”