Ahoj, tvořím stránky v publisheru, až jsou hotové, tak je uložím jako webová stránka, pojmenuju index.html. A nyní se stanou tyto věci:
IE zobrazí celou stránku, kromě navigačního panelu.
Opera totéž.
Firefox zobrazí vše v pořádku.
Po nahrání přes eftýpko na wz.cz:
IE zobrazí celou stránku, kromě navigačního panelu.
Opera totéž.
Firefox zobrazí bílou stránku.
IE, Opera nezobrazují navigační panel, Firefox ani stránku!
IE, Opera nezobrazují navigační panel, Firefox ani stránku!
Naposledy upravil(a) Glock dne 22 črc 2009 22:10, celkem upraveno 3 x.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: IE nezobrazuje navigační panel!
Změň si prosím barvu na klasickou takhle se to hrozně blbě čte ta modrá je hrozně kontrastní
díky!

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Re: IE, Opera nezobrazují navigační panel, Firefox ani stránku!
Teď mi to JEDNOU mozilla online zobrazila, ale jak jsem to zavřel, tak podruhé už to nejde. Takže pořád zřejmě platí to, co nahoře. Ale nechápu, když už to jednou zobrazené bylo, proč to nezobrazí podruhé. Dále nerozumím, proč v IE a Opeře to nejde vůbec. Chyba bude v nich, protože Publisher dělá dobrý stránky a na wz.cz je vše ok. Navíc jak šel Firefox, musí být stránka i wz v pořádku. Panebože, co to je za problém 

Chtělo by to sem vložit kód té stránky.
kod stranky má několik áčtyřek, ale tu je testovací www:
vlevo má být svislý navigační panel, mě ho ie nezobrazí
Kód: Vybrat vše
testnavigace.borec.cz
vlevo má být svislý navigační panel, mě ho ie nezobrazí
Jak tak vidim, tak Publisher používá XML, což bych na web nedoporučoval, to, co jsi ty udělal na 21635 řádků v HTML a CSS uděláš na cca 200 řádků včetně CSS.
Nejlepší řešení jak se této chyby zbavit by bylo naučit se HTML a CSS, nebo sehnat alespoň jiný WYSIWYG editor.
Rád bych ti pomohl, ale tohle vidím poprvé.
Třeba se tu někdo najde, kdo se v tom kódu vyzná, ale nedávám tomu velkou šanci. 
Nejlepší řešení jak se této chyby zbavit by bylo naučit se HTML a CSS, nebo sehnat alespoň jiný WYSIWYG editor.
Rád bych ti pomohl, ale tohle vidím poprvé.

Jo ták! No děkuji moc, no naučit se to je velice těžké, ale podívám se, třeba do knihy
Ale nejprve asi zkusím jiný editor, co třeba Frontpage? Tam by to šlo? Největší problém bude ten, že kromě pubu žádný jiný program nemá ty vzorové stránky, kam stačí jen dopsat text a přidat obrázky, musí se to celý dělat z fleku
Zvláštností je, že ještě v únoru jsem vytvořil jakousi stránku a dal to taky na wz.cz a v té době se mi vše zobrazovalo OK a bylo to taky z Publisheru, dokonce snad i na tom samém schématu. Dneska se tam neobjeví navigační panel. Vypadá to, že to bude v prohlížeči, bo jak už jsem řekl, Pub udělal v únoru funkční stránky a wz.cz snad funguje pořád stejně, navíc to dělá i offline soubor.. Zkusil jsem přejít na tu www i z booku, a dělá to to samé.

Zvláštností je, že ještě v únoru jsem vytvořil jakousi stránku a dal to taky na wz.cz a v té době se mi vše zobrazovalo OK a bylo to taky z Publisheru, dokonce snad i na tom samém schématu. Dneska se tam neobjeví navigační panel. Vypadá to, že to bude v prohlížeči, bo jak už jsem řekl, Pub udělal v únoru funkční stránky a wz.cz snad funguje pořád stejně, navíc to dělá i offline soubor.. Zkusil jsem přejít na tu www i z booku, a dělá to to samé.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus Nvu a stáhnout nějakej redakční systém a nebo nějakej template. Například wordpress.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ve Frontpage jsem začínal a postupně se naučil HTML a CSS. Sice neháže pěkný kód, ale alespoň se na něm můžeš trochu naučit a upravit. HTML a CSS není nic těžkého, žádná věda.
Pokud ale scháníš něco, kam jen přidáš texty a položky do menu, zkus, jak už psal Rewqa, redakční systém.

Pokud ale scháníš něco, kam jen přidáš texty a položky do menu, zkus, jak už psal Rewqa, redakční systém.

Áha. Mno dobře. Děkuji velmi. Jenomže teď jsem teda jako že použiju redakční systém, tak teda tohle:
http://navody.c4.cz/ez-publish-instalace
to je redakční systém. Nakopíroval jsem vše na server. Pak jsem na wz.cz povolil sql a šel jsem na mysql.webzdarma.cz a tam jsem se přihlásil tím, co se mi zobrazilo na wz.cz po povolení databáze. No a teď vůbec netuším, co s tím mám dělat. To co píšou v návodu tam vůbec není. Takže to je dost složitý
http://navody.c4.cz/ez-publish-instalace
to je redakční systém. Nakopíroval jsem vše na server. Pak jsem na wz.cz povolil sql a šel jsem na mysql.webzdarma.cz a tam jsem se přihlásil tím, co se mi zobrazilo na wz.cz po povolení databáze. No a teď vůbec netuším, co s tím mám dělat. To co píšou v návodu tam vůbec není. Takže to je dost složitý

Pokud jsi už vytvořil (povolil) databázi, tak běž na tu stránku, kam jsi to nahrál a proběhne instalace - viz návod.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3199
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 12:27
-
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2444
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”