Zdravim všechny a prosim o radu. Koupil jsem si myš Trust MI-69701C Laser Mouse Carbon Edition která má na kolečku další 2 tlačítka doprava a doleva, klasicky 2směrný tilt... Defaultně je na tyto tlačítka nastavena funkce scrollovani doprava a doleva. Ovšem ani v driverech ani s ruznyma utilitkama se mi nepodařilo přiřadit jim jinou funkci než scrollovani ktery je celkem k ničemu... Napadá někoho co s tim?
Diky za pomoc... Scruffy
Mohu nějak přenastavit 4směrné kolečko myši?*
Mohu nějak přenastavit 4směrné kolečko myši?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 01 bře 2010 20:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nadpis „4 směrné kolečko myši“ nic moc. Vždy se snaž o to, aby (nejen s ohledem na pravidla fóra) bylo z nadpisu jednoznačně patrné, na co se ptáš.
Důvod: Nadpis „4 směrné kolečko myši“ nic moc. Vždy se snaž o to, aby (nejen s ohledem na pravidla fóra) bylo z nadpisu jednoznačně patrné, na co se ptáš.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Mohu nějak přenastavit 4směrné kolečko myši?*
X-Mouse Button Control je tvoje řešení. Pohledej na googlu a určitě najdeš origoš stránky výrobce. Je to freeware a je vážně parádní. Mimojiné si umí zapamatovat rozmístění ikon na ploše a znova je potom obnovit.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1731
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 říj 2024 20:08
-
-
- 1
- 1503
-
od petr22