Ahoj, potřeboval bych nějaké bedny 2+1 (2 repráky + jeden ten basovy ) Moc se v tom nevyznám. Ale chci aby byly kvalitní hlavně po zvukové stránce a jěště aby to mělo dobré basy. Aby ty repráky byly menší, žadné obrovské. Na ceně nezáleží. Díky za odpovědi.
i3 3220 3.3 GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS B75, Kingston HyperX black 4GB, AMD Radeon HD 6850 OC, Samsung 250gb HDD, Fortron HEXA 500
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Všechny jsou dobré, ale u těch poslední je velký ten basový reproduktor. Zapoměl jsem tam připsat, že by měl být taky měnší, aby se dal v pohodě přenášet (v batohu atd..)
i3 3220 3.3 GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS B75, Kingston HyperX black 4GB, AMD Radeon HD 6850 OC, Samsung 250gb HDD, Fortron HEXA 500
Mám tohle repro: http://reprosoustavy-reproduktory.heure ... f5-1-4000/ a jsem spokojen, u repráku nikdy nešetři! :) Hudba je na tomhle luxusní, hry a filmy jsou živější, je to nádherný zvuk. Sluchátka mám trusty se slušným výkonem ale není to ono. Nevím jestli ten rozdíl cítím jen já, ale dej na mou radu :)
M4RTY - tohle vážně ne! Subwoofer musí byt na zemi nejlépe pod stolem aby ten zvuk byl pěkně vyvážený a ovládání hlasitosti na subwooferu? Byl jsem koko* a podobné jsem si koupil a lituju toho dodnes! na stole to zní hrozně a měnit hlasitost pod stolem? bych se zabil!
Nebo si můžeš koupit tyto: http://reprosoustavy-reproduktory.heure ... er-s-sp24/ a když jdeš na akci a chceš si je dát někam do batohu nebo do tašky tak si vemeš jen Subáč a 2 satelity, ostatní 3 necháš doma :) Ale na tohle si už dávej bacha S tímhle už doma budeš ohýbat okna a loupat omítku
Přemýšlím nad koupí herního pc pro mou snoubenku. Hry na mém pc ji docela chytly tak bych ji chtěl udělat radost a něco ji koupit jako překvápko. Jelikož se v tom dokonale nevyznám a nerad bych koupil nějaký...
Poslední příspěvek
@@zivan, dragonX
Budget 15k je slabý, takže stejně vypadají i návrhy. Přestože v R7 8700G je nejvýkonější současná integrovaná grafika.
Na slabém R5 4600G běží ETS2 na 45pps s grafickými efekty, pro příklad.