Ahoj/Dobrý den
Jsem tu prvně a odkázal mě na Vás jeden kamarád ze hry.
Chci si koupit nový telefon,ale nevim jaký...Rád bych si koupil smartphone ale váhám mezi operačními systémy android a windows phone.Radši se přikláním k Windows phone z důvodu,že je mi víc sympatičtější jak Android.Mám omezený rozpočet,když to tak řeknu na koupi telefonu.Ten je do 5500 kč.
Rád bych vás chtěl poprosit,zda byste mi neporadili ňáký ten telefon do té ceny?
pár parametrů
cena:do 5500 kč
typ telefonu:dotykový smartphone s operačním systémem
Předem děkuji za každou odpověď.
Pomoc při výběru telefonu
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pomoc při výběru telefonu
Zdravim tě,
v týhle cenový kategorii se mi jeví jako nejlepší kousek Windows Phone 8S by HTC (Rio) Blue.
Displej velikostně akorát, dvoujádro procesor, jinak prostě klasika co by měl správnej smartphone obsahovat. S HTC nic nezkazíš a Windowsi na tom poběžej dobře.
Poradil bych ti ještě před koupí zajít do nějaký prodejny, kde maj telefony k vyzkoušení, třeba operátoři nebo Datarty a podobný takovýhle obchody. Aby si se třeba kouknul na kvalitu displeje, jak ti bude sedět v ruce atd.
PS: V týhle cenový kategorii moc výběr neni, buďto Nokie nebo tohle HTC.
v týhle cenový kategorii se mi jeví jako nejlepší kousek Windows Phone 8S by HTC (Rio) Blue.
Displej velikostně akorát, dvoujádro procesor, jinak prostě klasika co by měl správnej smartphone obsahovat. S HTC nic nezkazíš a Windowsi na tom poběžej dobře.
Poradil bych ti ještě před koupí zajít do nějaký prodejny, kde maj telefony k vyzkoušení, třeba operátoři nebo Datarty a podobný takovýhle obchody. Aby si se třeba kouknul na kvalitu displeje, jak ti bude sedět v ruce atd.
PS: V týhle cenový kategorii moc výběr neni, buďto Nokie nebo tohle HTC.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebo teda pak ještě Huawei Ascend W1
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Děkuji za pomoc a doporučení.Už asi vim co to bude.Nejspíše ten HTC Windows Phone 8s.
Zdravím, pokud se rozhoduješ mezi HTC 8s a Huawei ascend W1 pak za zmínku stojí to, že huawei má rychlejší procesor 1,2GHz na místo GHz u HTC, oba mají shodně grafiku Adreno 305, Huawei má větší kapacitu baterie 1950 místo 1700 a platí pokud se týče výdrže za držáka (udávané hodnoty jsou 630h/470min), samozřejmě v mezích jak smartphony dovolí. Huawei má IPS displej, dle testů (porážel i nokii) má slušnou černou a dobrý foťák. Také vysokorychlostní data podporuje až do 21,1Mb/s na místo 14,4Mb/s u HTC.
Bohužel nevím, jak je to s NFC některé servery udávají že ji má jiné že ne. více info je na http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/features/w1-en.htm
Bohužel nevím, jak je to s NFC některé servery udávají že ji má jiné že ne. více info je na http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/features/w1-en.htm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Grafický tablet - pomoc při výběru
od showpayne » 12 srp 2024 19:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2143
-
od cisadesign
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 13:35
-
-
-
Pomoc při výběru některých komponentů - nový PC 50-70 tisíc Příloha(y)
od Overlord » 12 bře 2025 01:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 6205
-
od Overlord
Zobrazit poslední příspěvek
14 bře 2025 11:54
-
-
-
Pomoc s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč
od Tazator » 14 bře 2025 13:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5687