vypadávání wifi signálu
vypadávání wifi signálu
ahoj, mám problém s vypadávání wifi signálu, koupila jsem si nový notebook a asi tak 20 krát denně mi vypadne signál wifi objeví se tam žlutý vykřičník a spojení je omezeno, notebook by měl být v pořádku takže to nechápu, můj starý ntb běží uplně normálně bez vypadáváni wifi, sem na tyhle věci úplný antitalet, takže kdyby někdo vědět, tak předem díky za rady:)
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: vypadávání wifi signálu
Jako první bych zkusil reinstalovat ovladače od wifi karty na tom notebooku (nahrát tam ty nejnovější). Taky můžeš zkusit zapnout a vypnout router. Jak daleko jsi od routeru? Signál je dobrej?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
ahoj, ovladače přeistalovány od routeru sem tak dva metry a pořád to padá, ještě mě napadlo jestli to teda neni notebookem ale když je uplně nový tak mi to přijde divný...
Asi se Ti to nebude líbit, ale když je nový a nic nepomáhá, reklamuj!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
neee, to ne zrovna sem si na něj zvykla:/ ještě poslední záchrana mám na ntb naistalovaný mcAfee central antvirus přímo od prodejce, nemůže to být třeba tím? že bych to odinstalovala a stáhla avast?
Zkusit to můžeš, ale jestli je tam vada, tak tě stejně reklamace nemine. A ten antivirus to těžko bude způsobovat 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2916
-
od cobr4in
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 22:19
-
- 7
- 2966
-
od petr22
24 pro 2024 11:45
-
-
Jak změřit kvalitu signálu na iOS a Abdroid
od teichmann.ondrej » 20 pro 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2483
-
od teichmann.ondrej
20 pro 2024 20:07
-
-
- 7
- 5278
-
od peta501