Po startu PC rozsypaný obraz Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Po startu PC rozsypaný obraz
Když dáš novou GK musíš nainstalovat ovladače.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli Ti to dělalo i se starou kartou, asi s reklamací nepochodíš. Vada bude jinde. Pic už tady zmínil zdroj
Nové ovladače bys měl nainstalovat, ale ta předvedená závada s tím podle mě nesouvisí

Nové ovladače bys měl nainstalovat, ale ta předvedená závada s tím podle mě nesouvisí

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Že to dělala stará jsem přehlédl, v tom případě je podezřelý zdroj. Nicméně bych zkusil ovladače a jaký máš zdroj?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Promiň, ale co chceš víc slyšet? 
Ztratilo smysl vzhledem ke smazání příspěvku, na který jsem reagoval!

Ztratilo smysl vzhledem ke smazání příspěvku, na který jsem reagoval!
Naposledy upravil(a) peyrac10 dne 18 úno 2013 18:34, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Takže ovladače nainstalovat nemůžu protože se mi ani nenačte Win a Zdroj jsem psal je to 350W a název je asi FSPGROUP
MSI Z170A Tomahawk
Intel i5-6600K
MSI GTX 1060
16GB DDR4 HyperX
Corsair VS650
Windows 10 Pro
120GB SSD + 1TB HDD
Intel i5-6600K
MSI GTX 1060
16GB DDR4 HyperX
Corsair VS650
Windows 10 Pro
120GB SSD + 1TB HDD
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A myslíš, že když napíšeš typ zdroje, tak se sám spraví? Vyzkoušej jiný! 

Jo vim smazal jsem ho protože jsem si nevšiml že jste mi napsaly
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Úno 2013 18:38) ---
Ale zdrojem si myslím že to nebude protože ta stará grafika šla normálně byla ještě od výrobce a potom bum stalo se tohle takže nevím jestli je grafika špatná nebo zdroj dělá to stejný a nemůže to být ramkami ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Úno 2013 18:38) ---
Ale zdrojem si myslím že to nebude protože ta stará grafika šla normálně byla ještě od výrobce a potom bum stalo se tohle takže nevím jestli je grafika špatná nebo zdroj dělá to stejný a nemůže to být ramkami ?
MSI Z170A Tomahawk
Intel i5-6600K
MSI GTX 1060
16GB DDR4 HyperX
Corsair VS650
Windows 10 Pro
120GB SSD + 1TB HDD
Intel i5-6600K
MSI GTX 1060
16GB DDR4 HyperX
Corsair VS650
Windows 10 Pro
120GB SSD + 1TB HDD
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Je dobře, že myslíš, ale pak nechtěj poradit a dělej si to podle svého. Když vyzkoušíš jiný zdroj, můžeme ho pak vyloučit (nebo potvrdit!) a pokračovat dál. Pokud Ti to dělalo i s původní grafikou, vyloučil bych vadu grafiky, jestli je to jinak, čůráš nám na nohy a pak si především zkus poradit sám, protože na základě tvých informací by Ti poradil tak ledy PánBůh.
Tak ale proč by to bylo zdrojem když ta stará grafika fungovala a pak začalo toto kamarád má nové pc ale rozdělávat to nesmí a na starém ma jenom 300W takže bych ho musel koupit a pak by jsem zjistil že to nejde ale četl jsem že když se odpojí CD-ROM USB porty atd tak se to sníží a zdroj to utáhne tak jsem vše odpojil nechal jsem zapojené CPU + FAN GPU HDD a Ram a pořád to stejné
MSI Z170A Tomahawk
Intel i5-6600K
MSI GTX 1060
16GB DDR4 HyperX
Corsair VS650
Windows 10 Pro
120GB SSD + 1TB HDD
Intel i5-6600K
MSI GTX 1060
16GB DDR4 HyperX
Corsair VS650
Windows 10 Pro
120GB SSD + 1TB HDD
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže jsi dal do PC výkonnější GK, než byla ta předchozí nemusí to utáhnout zdroj. Značka předešlé GK? Složení PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Předešlá grafika byla EAX1300 http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAX1300TD128M/ CPU Sempron 3000+ RAM 1GB DDR400 a ptal jsem se i když jsem kupoval tu grafiku jestli by to zdroj utáhl a napsali mi že to utáhne.
MSI Z170A Tomahawk
Intel i5-6600K
MSI GTX 1060
16GB DDR4 HyperX
Corsair VS650
Windows 10 Pro
120GB SSD + 1TB HDD
Intel i5-6600K
MSI GTX 1060
16GB DDR4 HyperX
Corsair VS650
Windows 10 Pro
120GB SSD + 1TB HDD
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
To, co píšeš, má sice reálný základ, ale skutečnost je jiná. Zdroj má několik větví, když ubereš zatížení jedné z nich, může být druhá pořád přetížená. U starého zdroje tím spíš.
Na jedné straně se mi líbí, že přemýšlíš, na straně druhé Ti Tvoje přemýšlení brání v naší účinné pomoci!
2Pic: Ale dělalo mu to už s předchozí GK. O to více bych přemýšlel o přezkoušení zdroje!
A Tvůj poslední příspěvek můj názor jen podporuje!
Na jedné straně se mi líbí, že přemýšlíš, na straně druhé Ti Tvoje přemýšlení brání v naší účinné pomoci!
2Pic: Ale dělalo mu to už s předchozí GK. O to více bych přemýšlel o přezkoušení zdroje!
A Tvůj poslední příspěvek můj názor jen podporuje!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8555
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08