Pravděpodobně ta kazeta má vymáčklé na hřbetu takové čudly a je tam díra. Zalep to izolepou.
z cd na kazetu
Re: z cd na kazetu
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná by pomohla fotka toho kazeťáku (s pohledem na tlačítka) a detail, jak jsi přelepil ty pojistky proti přehrání na kazetě.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Přimlouvám se i za video, jak to mačkáš 

- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
I když jak jsem si vzpomněl, tak tlačítko rec by vůbec nemělo jít při vylomených pojistkách na kazetě zmáčknout.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
X píše:Jestli nemas nahravac ale jenom prehravac budes muset koupit nahravac ae to pak budes mit o cudl vic navic na radiu nejde nahravat nic na to je magic nebo mas v cudliku zamotanou stuhu vys to nebo strkas pac kam nemas
P.S.: Snažím se každému odepisovat stejným stylem a jazykem, jako píše on, aby dobře rozuměl, dokonce i s podobnými pravopisnými chybami.
Jsem byl v šoku, když jsem to četl

K těm tlačítkům, mělo by stačit zmáčknout REC, PLAY se zmáčkne samo. Aspoň to tak měli všechny rádia co mi prošli pod rukama.
Normálně spustíš CD, a zapneš nahrávání na kazetu. Musíš nechat celý CD přehrát.
Just Fucking Google It!
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”