Mám už druhým rokem TimelineX 4830 a můžu říct, že nejpovedenější Acer, který jsem viděl. A rukama mi jich prošlo hodně.
V3 mají šasí právě z této Timeline řady.
Dnes a denně ho nosím do práce, baterie i po roce a půl drží kolem 6h při běžné činnosti. Žádné problémy s chlazením, žádné praskliny, prostě pohoda stroj.
Veškeré reklamace mi Acer v Brně řeší nejdéle do 5 pracovních dní.
Ale mám třeba kousek, který byl 3x za půl roku na reklamaci a ten zákazník už samozřejmě o Acer nechce nikdy slyšet, což je celkem pochopitelné.
Váš názor na Acer ?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Váš názor na Acer ?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Takže je vidět, že Acer = krám není pravda
Souhlasím s d1mondem, vlastím Acer TimelineX 5820 TG, šasí drží skvěle, nosím ho jen tak v obyč "hadrovém" obalu v batohu na zádech, žádný problém. Baterie po dvou letech a sedmi měsících vydrží stále min. 4,5h se zapnutou Wi-Fi, brouzdáním po internetu a psaním ve Wordu.
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
Mám zruba dva a čtvrt roku Aspire. První rok jsem byl naprosto spokojenej, následně mi postupem času ze zpoda vypadaly šroubky, závity se utrhly, takže mi pořádně už nedrží u sebe a urval se mi levej pant, kterej tak při otevírání víka tlačí na horní část krytu, kterej se mi tím pádem už urval. Taky se z ničeho nic přestával nabíjet, byl vadnej konektor. V tu chvíli jsem byl ňákou dobu mimo civilizaci, takže jsem ho vyndal, odstřihl konektor na nabíječce a napevno ji (amatérsky) zapojil do noťasu, od tý doby se nabíjí bez chybičky. Na zbytek HW si stěžovat nemůžu, krom občasnýho profouknutí větráku od prachu jede tip ťop. A k noťasu se chovám opatrně, takže nepokládám, že za zmíněný závady můžu já. Do Aceru bych znovu pravděpodobně kvůli kvalitě plastů nešel.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tento notebook už zažil........a stále funguje :) Neľutujem že ho mám
samael.35
ja mam acer za 280€ na ofice a internet a je v nom PIONEER dvd napalovacka to uz co je....
Líbí se mi, že nejste jedni z těch co Acer tak "zbytečně" kritizujou jenom proto, že je to "Acer". Včera jsem kámošovi doporučil herní Noťas za něco kolem 15.000 Kč, i přesto že chtěl MSI a vypadá to, že ho chytal výbava, zpracování a cena - za kterou nic podobného a výkonného asi jen tak nesežene...
Pro všechny odpůrce čínských výrobků nutnost přečíst si tento zajímavý článek, který jim změní názory. http://mobilizujeme.cz/clanky/kdyz-je-s ... -se-nebat/
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Acer není Vůbec není špatná značka,ale já si myslím že to není herní značka ale tková multimedialní až internetová :)
Přeji pěkný den
Na tom asi něco pravdy bude. :)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
RockyBooyz píše:Acer není Vůbec není špatná značka,ale já si myslím že to není herní značka ale tková multimedialní až internetová :)
A to jsi usoudil podle čeho? Že to nevypadá jako Alienware?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1277
-
od Alferi