zvuk - odpojený reproduktor Vyřešeno
Re: zvuk - odpojený reproduktor
já jsem ale na ten bios zkoušel otevřít ale jestli bych tam připojil tu zvukovku nevím, nevyznám se tam v tom systému a ještě bych tam něco víc rozbil a pak by to nešlo vůbec.... zkusím tedy obnovit celý systém W7
, třeba to pak půjde ....

-
- Pohlaví:
Vlezeš do Biosu, klikneš na Load Defauld a potvrdíš F10. Případně v Integrated Periphetials koukneš jestli u Audio apos. není Disabled a nastavíš Enable.
Vlezeš do Biosu, klikneš na Load Defauld a potvrdíš F10. Případně v Integrated Periphetials koukneš jestli u Audio apos. není Disabled a nastavíš Enable
takže, ten Load Defauld jsem dal a pak se to jen načítalo a ve finále nic a ten Inte. Periphetials s Audio apos.. jsem nikde nenašel :(
takže, ten Load Defauld jsem dal a pak se to jen načítalo a ve finále nic a ten Inte. Periphetials s Audio apos.. jsem nikde nenašel :(
-
- Pohlaví:
Nemusíš furt opisovat co to kdo napsal. Tady máš obrázek pro ilustraci jak se to může jmenovat.
-
- Pohlaví:
Tak tam máš Selkt menu a Selekt Sub menu, tak tam koukni. Hlavně nic neměň - hledáš jenom audio.
ona se mi odpověd neukázala takže pisu znova, koukal jsem znovu do toho správce zařízení a Dolejš je high definition audio a tam je žluty vykřičník a když dam vlastnosti tak tam je: něco že je poškozen nebo odstraněn registr (chyba 19), tak to bude určitě tím jak jsem mazal ty registry hamachi
ale ted nevím jak je tam mam vrátit

-
- Pohlaví:
Re: zvuk - odpojený reproduktor Vyřešeno
Tak to je ono, ale jak opravit registr bez instalačního DVD které nejspíš nemáš tedy nevím.
Toto:
Toto:
Kód 19
Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) nejsou úplné nebo jsou poškozené. Chcete-li opravit tento problém, můžete se nejprve pokusit spustit Průvodce odstraňováním potíží. Pokud tento postup nefunguje, měli byste hardwarové zařízení odinstalovat a znovu nainstalovat. (Kód 19)
Doporučená řešení
Byl zjištěn problém registru.
K tomu může dojít, když je pro zařízení definováno více služeb, když dojde k selhání při otevření podklíče služby nebo pokud nelze z podklíče služby získat název ovladače. Zde jsou některé kroky, kterými můžete zkusit tyto potíže vyřešit.
Odinstalace a opětovná instalace ovladače
Odinstalujte ovladač pomocí Správce zařízení a nechte počítač vyhledat nový hardware, aby se ovladač znovu nainstaloval.
Může se zobrazit výzva k zadání cesty k ovladači. Ovladač může být integrovaný v systému Windows nebo jste mohli soubory ovladače nainstalovat, když jste naposledy nastavovali dané zařízení. V některých případech se však otevře Průvodce nově rozpoznaným hardwarem, který může zobrazit výzvu k zadání ovladače. Zobrazí-li se výzva k zadání ovladače, který nemáte, můžete se pokusit stáhnout nejnovější ovladač z webu výrobce hardwaru.
V dialogovém okně Vlastnosti zařízení klikněte na kartu Ovladač a pak klikněte na tlačítko Odinstalovat. Postupujte podle zobrazených pokynů.
Restartujte počítač.
Otevřete Správce zařízení, klikněte na položku Akce a poté na příkaz Vyhledat změny hardwaru. Postupujte podle zobrazených pokynů.
Návrat k poslední úspěšné konfiguraci registru
Tento obsah je určen pouze pro pokročilé uživatele počítače.
Funkce Poslední známá funkční konfigurace je možnost obnovení, pomocí které můžete spustit počítač pomocí posledního fungujícího nastavení. Tato funkce obnoví informace z registru a nastavení ovladačů, které bylo platné při posledním úspěšném spuštění počítače.
Další informace o funkci Poslední známá funkční konfigurace získáte v následujícím článku znalostní báze Microsoft Knowledge Base:
307852 Jak spustit počítač pomocí funkce Poslední známá funkční konfigurace v systému Windows XP
Úprava registru
Tento obsah je určen pouze pro pokročilé uživatele počítače.
Poslední možností je upravit registr přímo. Další informace získáte v referencím k registru na následujícím webu společnosti Microsoft:
http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... 39136.aspx
moc děkuji za pomoc, odinstaloval jsem ten ovladač a znovu naistaloval a jde to :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1367
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
04 říj 2024 15:53
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6190
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5800
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11843
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”