IOS 7 aneb Apple kopíruje Microsoft?
Re: IOS 7 aneb Apple kopíruje Microsoft?
Starý dobrý iOS byly nejlepší.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
Já bych neřekl že Apple kopíruje. Mobily s Win 8 byli uvedeny na trh před půl rokem, avšak Apple jel na iOS 7 už v roce 2012 takže...
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Všichni od sebe kopírují,jen u Applu mi to nejvíc vadí.Furt někde čtu ty jejich kecy o tom,jak mají originální výrobky,žalujou se se Samsungem navzájem apod..
Dokonce i Iphone je okopírovaný od Samsungu(Samsung měl dotykový telefon s jedním tlačítkem a zaoblenými rohy-po půl roce vyšel Iphone a stejné prvky si nechal patentovtat).
Stejně si myslím,že Apple celkově je předražená hovadina(názor hráče),pouze pro pracovní účely mohou být užitečné,avšak i přesto to stojí tolik.
Dokonce i Iphone je okopírovaný od Samsungu(Samsung měl dotykový telefon s jedním tlačítkem a zaoblenými rohy-po půl roce vyšel Iphone a stejné prvky si nechal patentovtat).
Stejně si myslím,že Apple celkově je předražená hovadina(názor hráče),pouze pro pracovní účely mohou být užitečné,avšak i přesto to stojí tolik.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
Apple je kvalita. Proto to stojí tolik...
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Kvalita to je, ale dát za telefon tolik kolik by si mohl dát za přinejmenším stejně kvalitní Samsung a HTC a k tomu menší notebook 
Samozřejmě... měli z čeho vycházet a co vylepšovat
ještě aby to okopírovali a zvošklivěli 

faraon píše:Mě to zrovna jako kopie Wosmiček nepřipadá, řekl bych že je to o dost hezčí, jak v jablečném světě bývá zvykem.
Samozřejmě... měli z čeho vycházet a co vylepšovat

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nějak nevím... Když si dám tu práci a nastavím si plochu třeba v Ubuntu tak, že bude vypadat skoro jako u WIN, budeme také tvrdit, že Linux komunita začala vykrádat Microsoft? Řekl bych, že obrázek na displeji nic nevypovídá o tom, co a jak pracuje uvnitř. Ale možná se mýlím... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
2 Karlos: řekl bych, že ergonomie a vzhled je u smartphonu 50% úspěchu ...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
... souhlasím a proto si myslím, že pokud autor zapojí "ergonomický mozek" musí to být u všech minimálně podobné, ne-li stejné. Jistě se shodneme, že by snad jenom idiot šel proti ergonomii, jen aby se odlišil od ostatních. Ale jak jsem již napsal, možná se mýlím...
To je pravda. Mě na tom však dost fascinuje to jak Apple vždy a všechny okolo napadalo za kopírování a kradení nápadů... a teď když to je dost podobné WP, tak to je vlastně dobře...
Samozřejmě, že když už někdo vymyslí něco co opravdu funguje, tak proč to nepoužívat a vymýšlet další nefunkční originály ... to je jako kdyby si Ford nechal patentovat, že auto má 4 kola a ostatní museli začít vymýšlet 3 nebo 5ti kolové verze :)
(pro rypouše: Měl jsem iPhone 3GS a iPhone 4 ale nevyhovuje mi uzamčenost systému a velikost displeje, jinak jsem byl spokojen. Manželka je z iPhone 4 nadšená... jednoduché a funkční. To jen aby si někdo nemyslel, že bych mohl být zaujatý vůči Apple)
Samozřejmě, že když už někdo vymyslí něco co opravdu funguje, tak proč to nepoužívat a vymýšlet další nefunkční originály ... to je jako kdyby si Ford nechal patentovat, že auto má 4 kola a ostatní museli začít vymýšlet 3 nebo 5ti kolové verze :)
(pro rypouše: Měl jsem iPhone 3GS a iPhone 4 ale nevyhovuje mi uzamčenost systému a velikost displeje, jinak jsem byl spokojen. Manželka je z iPhone 4 nadšená... jednoduché a funkční. To jen aby si někdo nemyslel, že bych mohl být zaujatý vůči Apple)
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tohle zavání flamem 
Osobně si nemyslím, že jde o kopírování. V mobilních technologiích se pohybuji cca 6 let a osobně vidím, že již nejde nic moc nového vymyslet. Čisté UI je základem úspěchu, navíc starší iOS měl již poměrně nudný design a spousty dětských nemocí. Nový iOS se mi velmi líbí a začínám trošku uvažovat, že na chvíli zdrhnu od Androidu. Sedmičkový iOS si vzal to nejlepší z WP a přitom staví na osvědčeném základě v čele se spousty aplikací. Myslím si, že tohle Apple katapultuje opět do role jedničky, rozhodne jen jedno - iPhone 5S, respektive to, jaké inovace nový iPhone přinese.
Jinak rozhodně nesouhlasím s názorem, že je Apple tak drahý, protože je kvalitní. To je pochopitelně nesmysl. HW je telefon s cenou někde na 7 - 9 tis. Zbytek je marže za atraktivitu, prestiž, dokonalý ekosystém OS, apod. Samozřejmě - Apple je např. v USA na naprosto jiné cenové politice. To jen Evropané a zejména Čecháčci dělají z iPhone něco, čím prostě není a nikdy být nemůže. Najdou se však lidé, kteří jezdí rekreačně na kole a přitom musí mít kolo za 35 tis., nestačilo by jim kolo za půlku, byť by nepoznali rozdíl..je spousta lidí, kteří prostě vyhazují prachy oknem a vůbec jim nevadí, že někde na světě lidé umírají na žízeň, malárii, apod.
Myslím si, že s příchodem Androidu Key Lime Pie se karty obrátí, šušká se, že se bude jednat o kompletně inovovaný systém a jak víme - Android přinesl pokaždé velmi otevřené funkce - např. NFC, kterému se Tim Cook smál - nechápu proč.. :-O

Osobně si nemyslím, že jde o kopírování. V mobilních technologiích se pohybuji cca 6 let a osobně vidím, že již nejde nic moc nového vymyslet. Čisté UI je základem úspěchu, navíc starší iOS měl již poměrně nudný design a spousty dětských nemocí. Nový iOS se mi velmi líbí a začínám trošku uvažovat, že na chvíli zdrhnu od Androidu. Sedmičkový iOS si vzal to nejlepší z WP a přitom staví na osvědčeném základě v čele se spousty aplikací. Myslím si, že tohle Apple katapultuje opět do role jedničky, rozhodne jen jedno - iPhone 5S, respektive to, jaké inovace nový iPhone přinese.
Jinak rozhodně nesouhlasím s názorem, že je Apple tak drahý, protože je kvalitní. To je pochopitelně nesmysl. HW je telefon s cenou někde na 7 - 9 tis. Zbytek je marže za atraktivitu, prestiž, dokonalý ekosystém OS, apod. Samozřejmě - Apple je např. v USA na naprosto jiné cenové politice. To jen Evropané a zejména Čecháčci dělají z iPhone něco, čím prostě není a nikdy být nemůže. Najdou se však lidé, kteří jezdí rekreačně na kole a přitom musí mít kolo za 35 tis., nestačilo by jim kolo za půlku, byť by nepoznali rozdíl..je spousta lidí, kteří prostě vyhazují prachy oknem a vůbec jim nevadí, že někde na světě lidé umírají na žízeň, malárii, apod.
Myslím si, že s příchodem Androidu Key Lime Pie se karty obrátí, šušká se, že se bude jednat o kompletně inovovaný systém a jak víme - Android přinesl pokaždé velmi otevřené funkce - např. NFC, kterému se Tim Cook smál - nechápu proč.. :-O
Naposledy upravil(a) Tomina dne 12 čer 2013 14:15, celkem upraveno 1 x.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
Na kolo mě nikdy nedostaneš, takže i za litr je pro mě drahé. A co se telefonů týče, pak já jsem tou zářnou vyjímkou, která se spokojí jen s tím, co má telefon dělat. Telefonovat. Ještě loni jsem měl Nokia 1650 a nyní mám 3720 a i ten má na mé gusto moc funkcí :-) Prachy oknem nevyhazuji, protože jich zas tak moc nemám a jelikož jsem lakomý, vody, antimalarik a jídla se ode mě nikde na světě hned tak nedočkají
[/OT]
Na kolo mě nikdy nedostaneš, takže i za litr je pro mě drahé. A co se telefonů týče, pak já jsem tou zářnou vyjímkou, která se spokojí jen s tím, co má telefon dělat. Telefonovat. Ještě loni jsem měl Nokia 1650 a nyní mám 3720 a i ten má na mé gusto moc funkcí :-) Prachy oknem nevyhazuji, protože jich zas tak moc nemám a jelikož jsem lakomý, vody, antimalarik a jídla se ode mě nikde na světě hned tak nedočkají

[/OT]
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
karlos: LOL..ty jsi teda číslo.. 
btw. to kolo bylo jen přírovnání, před týdnem jsem si totiž pořídil peckovní GT Avalanche z loňské modelové řady jen za 13 klacků a výbava nemá chybu.. :-))

btw. to kolo bylo jen přírovnání, před týdnem jsem si totiž pořídil peckovní GT Avalanche z loňské modelové řady jen za 13 klacků a výbava nemá chybu.. :-))
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 6848
-
od MaximusPatterson
Zobrazit poslední příspěvek
17 kvě 2025 15:41
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 3945
-
od Martab
13 črc 2024 21:01
-
-
- 3
- 2198
-
od walderan
14 kvě 2025 21:52
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8033
-
od petr22
14 lis 2024 22:30
-
-
- 2
- 2966
-
od petr22