Instalace windows XP Vyřešeno
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Instalace windows XP
Disk se nechtěl naformátovat pouze za předpokladu,že jsi to zkoušel za běhu operačního systému.Windows sám sebe nesmaže.Proto jsem ti dal odkaz na instalaci Windows,kde se formátuje disk z instalačního CD.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Chtěl bych se zeptat kdyby mi to nechtělo naformátovat co mám pak udělat ??
Právě když jsem instaloval OS tak mi to nechtělo právě nainstalovat ani naformátovat.
Tam pořád psalo nelze disk naformátovat zkuste jiný oddíl a jinde mně to nepustilo
-
- Pohlaví:
Musíš z toho CD nabootovat a pak vybrat disk/oddíl a formátovat. Jak to děláš?
Taťka dělel to že zapl instlační cd v biosu vymazal všechny oddily pak je tam znovu dal a dal oddil c napsalo jestli chci naformátovat a dal ok a po 99% napsalo že to nejde.
-
- Pohlaví:
No ano potom načítá mechanika a potom chce udělat z windowsem a pořád nám píše že to nelze naformátovat !!
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
I u rychlého formátování se to zastaví?
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Napiš sem prosím tě podrobný popis instalace OS jak ho provádíš. Dělal si přesně ten postup od marfyho?
¨Takže nastavm v biose první mechaniku a potom hdd počítač se resetuje... Potom píše stiskněte lib. klávesu. Píše načítam soubory.... Pak napíše co chceme udělat nainstalovat windows eneter opravit windows r esc zrušíte instalaci... dal jsem enter zase píše načítám soubory... Potom jsem dal souhlasím Načetlo mi rozdělit oddily na c a d rozdělil jsem je pak napsalo kde chci nainstalovat windows zvolil jsem c zmáčknutím enter.... Pak mi napsalo jestli chci naformátovat dal jsem normální ne rychlé...... Pak začalo jak normální formátování.... Když dojelo na 99% napsalo nelze naformátovat zvolte jiný oddíl.... A tak to pořád dělá... Mohli by jste mi pomoct neni to zničený harddisk že nejde naformátovat ???
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”