Chrome - kde jsou hesla ? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Chrome - kde jsou hesla ?
Tak nyní mi došlo, že abys měl novinky a dole upozornění, tak si musíš nastavit RSS, ale dnes jsem tak vygumovanej že nevzpomínám jak. 

Prolezl jsem mezitím Chrome a asi tam nic takového jako novinky není nebo je to hodně dobře schované. Kdybych na něco ještě přišel, ozvu se Ti, třeba do SZ.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:Nové dotazy - Novinky.
Podle ikony to vypada na RSS, ne?
Co ze jsi skoncil u Chrome?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
Je to RSS. Neskončil, ale mám rozhašený PC, dělám kontroly a Chrome jde v tomto případě lépe než Opera.
Jestli ho máš rozhašený hardwarově, nebylo by lepší pořídit si nový? Hráč myslím nejsi, takže se vejdeš i se systémem úplně v pohodě do 10ti tisíc (jen bedna). Co ty nato?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Já na to že je chyba v systému a instalovat znovu budu až to bude nutné! Btw, jestli máš 10 táců nazbyt. můžu to do SZ poslat číslo účtu a uctivě poděkovat.
10 táců nazbyt nemám, ale prakticky veškerá výpočetní technika, ke které jsem se dostal, pochází ze Sběrných dvorů, případně z Asekolu. A to teď sice nemám žádnou špičku, ale velmi solidní stroje - puristi prominou - CPU dvoujádra AMD, RAMky DDR2, HDD SATA II 2x 500 GB atd. A stálo mě to třeba několik krabiček Camelek pro správce dvora a pár korun za dokoupení drobností. Jinak tady mám úplně funkční DELL tuším GX 280 - to číslo určitě sedí - s načatým HDD 500GB. Mohu Ti ho za poštovné poskytnout bez HDD a RAMek. Jesti máš zájem , řekni, nevidím v tom problém. Jinak Ti nic nenutím, jen mě to tak napadlo 

-
- Pohlaví:
To není až tak špatný nápad
tak o tom ještě popřemýšlej. Musel bych kouknout co v tom je, já tu mám /na něm nyní jsem/ GX260, ale ani nevím jaký to má střeva.

Nemám o čem přemýšlet. Stačí napsat, domluvíme se a je to 

-
- Pohlaví:
Fajn, já musím kouknout zda se do toho dá něco sehnat. Dnes už nemůžu, mám hlavu jako balon 

Další debata v tomto směru prosím přes SZ.
-
- Pohlaví:
Re: Chrome - kde jsou hesla ? Vyřešeno
Tak už jsem našel rozšíření pro RSS ale ještě s tím neumím.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... lcdlnohgmp
Nejprve je nutné zadat nějakou zkratku (CTRL+R) a pak vybrat stránky které chceme číst.
https://chrome.google.com/webstore/category/extensions
https://chrome.google.com/webstore/deta ... lcdlnohgmp
Nejprve je nutné zadat nějakou zkratku (CTRL+R) a pak vybrat stránky které chceme číst.
https://chrome.google.com/webstore/category/extensions
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 11142
-
od vica
Zobrazit poslední příspěvek
01 říj 2024 20:44
-
- 2
- 4000
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 5185
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
- 2
- 7712
-
od HelFix