Pomozte - Nepřiřazený HDD
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak v tento moment mě napadají jen dvě věci:
- Vyzkoušet ten disk někde u kamaráda, jestli není nějaký vadný a potom jej reklamovat.
- Zkusit stáhnout tady z mého odkazu pod čarou SP1 a SP2 a přeinstalovat packy( je možné, že po delším používání jsou nějaké poškozené?!?)
Ještě jsem našel tenhle odkaz. Nemáš tam něco podobného?
- Vyzkoušet ten disk někde u kamaráda, jestli není nějaký vadný a potom jej reklamovat.
- Zkusit stáhnout tady z mého odkazu pod čarou SP1 a SP2 a přeinstalovat packy( je možné, že po delším používání jsou nějaké poškozené?!?)
Ještě jsem našel tenhle odkaz. Nemáš tam něco podobného?
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díval ses do toho posledního odkazu, co jsem ti dal? Nevím, já nemám Seagate, takže nevím, jestli má ještě nějaké jiné jumpery, než na nastavení Master-Slave. Ale jestli máš jiný disk a dělá to všude to samé, tipoval bych to na chybu disku. Možná bys ještě mohl zkusit Level Formát. Stáhni si na to utilitku ze stránek výrobce disku a zjistil bys, jestli tam třeba nejsou vadné sektory, které nepustí načítání dále přes těch 128GB. Podle výsledku by to mohlo být na reklamaci.
ok, vyresil to -SeaTools Desktop- http://www.seagate.com/support/seatools/index.html
po zkontrolovani touhle utilitou byla ve spravci disku disku videt neprirazena cast,ktera tam pred tim nebyla
jo a jeste posledni dotaz,proc nemuzu tady psat v HTML
po zkontrolovani touhle utilitou byla ve spravci disku disku videt neprirazena cast,ktera tam pred tim nebyla
jo a jeste posledni dotaz,proc nemuzu tady psat v HTML
Re: Pomozte - Nepřiřazený HDD
Ahoj,
Mam taky problém z HDD toto my piše keď dam obnovu systému a neviem si poradit , mohly by ste mi pomoct ?
Změny provedené v jednotkach I: \ po tomto bodu nelze vratit zpet, protoze jednotka byla vyloučena ze sledování nastroju obnovit systemu nebo byla vypnuta ci odebraná.
Prosim o skoru odpoveď . Ďakujem.
Mam taky problém z HDD toto my piše keď dam obnovu systému a neviem si poradit , mohly by ste mi pomoct ?
Změny provedené v jednotkach I: \ po tomto bodu nelze vratit zpet, protoze jednotka byla vyloučena ze sledování nastroju obnovit systemu nebo byla vypnuta ci odebraná.
Prosim o skoru odpoveď . Ďakujem.
Zpět na “Problémy s hardwarem”