1. stlaceny vzduch
2. skusit novou disketu
3. vypnou HPET v BIOSu
4. skusit svoje diskety jinde
5. sberny dvur
Nefunkční disketová mechanika
Re: Nefunkční disketová mechanika
wattmetr:
Ale že by odešla tak náhle, když předtím jela?
Začala jsem ji sice používat až v poslední době a to jen k přenášení souborů do virtuálního Windows 98 ...
Jinak nevím, jestli by mi ji někdo jen tak půjčil a počítám s tím, že vělká polovina ji ani buď nemá, nebo vůbec neví, co to je.
petr22:
Vyzkouším a budu doufat, že metodě č. 5 se zatím vyhnu.
Ale že by odešla tak náhle, když předtím jela?
Začala jsem ji sice používat až v poslední době a to jen k přenášení souborů do virtuálního Windows 98 ...
Jinak nevím, jestli by mi ji někdo jen tak půjčil a počítám s tím, že vělká polovina ji ani buď nemá, nebo vůbec neví, co to je.
petr22:
Vyzkouším a budu doufat, že metodě č. 5 se zatím vyhnu.
Twenty-two points, plus triple-word-score, plus fifty points for using all my letters. Game's over. I'm outta here.
if deers are stupid and afraid of everything then im a deer
Věci často odchází bez varování, najednou. A ta metoda č. 5 lze otočit - na SD by se jistě našlo pár mechanik a většina z nich i funkčních 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Takže jsem ji vyměnila a funguje vše jak má
Akorát se chci ještě zeptat, že když počítač dělá zvuky předtím, než najede systém, tak jsou jiné. Jakoby první zvuk je stejný, ale ten druhý, kdy probliknou mechaniky je jiný. Je to tou disketovkou, nebo je vevnitř něco nějak jinak? (a taky mi hlásil nalezen nový hardware, CD a DVD mechanika) PC funguje v pohodě.

Twenty-two points, plus triple-word-score, plus fifty points for using all my letters. Game's over. I'm outta here.
Ty zvuky "vyrábí" selftesty mechanik při spuštění PC, takže po výměně měchaniky může být ten zvuk trochu jiný.
Nalezení nového HW hlásí patrně proto, žes použila disketovou mechaniku od jiného výrobce s jiným firmwarem a PC ji hlásí jako (CD/DVD) mechaniku.
A ještě zkusím dotaz: pomohl ten SD nebo kamarád nebo jak?
Nalezení nového HW hlásí patrně proto, žes použila disketovou mechaniku od jiného výrobce s jiným firmwarem a PC ji hlásí jako (CD/DVD) mechaniku.
A ještě zkusím dotaz: pomohl ten SD nebo kamarád nebo jak?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ok, děkuju. Novou disketovku mám ze školy z počítače, kterému odešla základní deska, ale mechanika je v pořádku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2306
-
od shockwave