Samsung GT-C6112 nejde připojit k PC v režimu PC-Studio
Re: Samsung GT-C6112 nejde připojit k PC v režimu PC-Studio
Jen dotaz - proč používáš softwér KIES ? Mám taky mobil Samsung.Stáhl jsem si ten soft a po odzkoušení co vlastně umí jsem ho zas odinstaloval.Mám pocit,že se vývojáři snaží uživatele donutit k tomu,aby používali soft třetích stran.
Píšu to pod bodem 2: Při pokusu o stažení dalších starších verzích sice dostanu stránky k těmto verzím, ale po stažení zjistím, že je to opět ta 1.5. Ze stránek Samsungu zkrátka není možné stáhnout jinou verzi než 1.5. Stránky sice tvrdí, že to jsou různé verze, ale soubor je jeden, zcela identický.
Kies byla jedna z voleb – jak píšu, vyzkoušel jsem kdeco. Potřebuju jedinou operaci – přenos všech SMS/MMS z jednoho telefonu do druhého, oba jsou to Samsung GT-C6112. Pokud vyměknu, nechám si to udělat někde v servisu nebo v prodejně operátora, ale fakt se mi za to nechce zbytečně platit.
Kies byla jedna z voleb – jak píšu, vyzkoušel jsem kdeco. Potřebuju jedinou operaci – přenos všech SMS/MMS z jednoho telefonu do druhého, oba jsou to Samsung GT-C6112. Pokud vyměknu, nechám si to udělat někde v servisu nebo v prodejně operátora, ale fakt se mi za to nechce zbytečně platit.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Ono je fakt,že sehnat kloudnej soft na Samsung je opravdu problém.Nedavno jsem řešil synchronizaci času s PC -nezbylo mi nic jinýho,než si napsat vlastní utilitu.
Jinak k tématu -KIES jsem zkoušel před časem -ta verze na netu dělala problémy,ale po stažení aktualizace se zdálo že to funguje.
Za sebe -doporučuju věnovat tomu nějakou hodinku času a napsat si softvér vlastní.
Testovací aplikaci AT příkazů on-line např. tady:
http://m2msupport.net/m2msupport/atcclk-clock/
Příkazem AT+CLAC by mělo dojít k vypsání všech podporovaných AT příkazů telefonem.
Jinak k tématu -KIES jsem zkoušel před časem -ta verze na netu dělala problémy,ale po stažení aktualizace se zdálo že to funguje.
Za sebe -doporučuju věnovat tomu nějakou hodinku času a napsat si softvér vlastní.
Testovací aplikaci AT příkazů on-line např. tady:
http://m2msupport.net/m2msupport/atcclk-clock/
Příkazem AT+CLAC by mělo dojít k vypsání všech podporovaných AT příkazů telefonem.
To bych musel umět programovat. Já s bídou udělám web a pár blbin v PHP, takže tohle bych asi nedal. 

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3367
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek