Mbam zablokoval přístup na webovou stránku Vyřešeno
Re: Mbam zablokoval přístup na webovou stránku
Ne, plnou.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Vypni Avast a uvidis, ktera sluzba se doopravdy snazi hlasit na tu adresu 111.111.111.111
Jedina vec, u ktere dava smysl aby se tam pripojovala je Pandora, protoze to je jeji server.
Jedina vec, u ktere dava smysl aby se tam pripojovala je Pandora, protoze to je jeji server.
Avast je taky pěkná sv..ě. Poraď, jak ho dočasně vypnout, nejde to!!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Veškerý internetový provoz je směrován přes avastsvc.exe což je důvod, proč jde vidět ten pop-up.Odesílá odchozí spojení na tuto adresu.
Nic zlého,použil jsem google překladač k přeložení a trochu upravil text,nemáte se čeho bát.
Nic zlého,použil jsem google překladač k přeložení a trochu upravil text,nemáte se čeho bát.
Pokud to vadí přidejte si to do seznamu ignorovaných.
No předpokládám, že používáš Avast + jeho firewall nebo nějakej jinej. V tom případě je dodatečná ochrana od Mbamu stejně zbytečná a prostě bych jí vypnul. Pak už by ti podle mě nic blokovat neměl.
2 Lukaxio: Sice se mi to napřed nezdálo, ale pak jsem došel k závěru, že to je asi nejsmysluplnější rada k mému problému. Zatím tedy velký dík 

Děkuji ti velmi pěkně :)
Aha, takze fakt ze tam tu Pandoru mas i kdyz tvrdis ze ne neni smysluplne
To, ze neuvidis hlasku neznamena ze se Pandora nebude kazde 2 minuty konektit na svuj server. Jen se to nedozvis.

To, ze neuvidis hlasku neznamena ze se Pandora nebude kazde 2 minuty konektit na svuj server. Jen se to nedozvis.
Babis píše:No předpokládám, že používáš Avast + jeho firewall nebo nějakej jinej. V tom případě je dodatečná ochrana od Mbamu stejně zbytečná a prostě bych jí vypnul. Pak už by ti podle mě nic blokovat neměl.
Zeptám se jinak: Mbam není antivir. Jaký je teda problém při současném použití Avastu a Mbam? Vypnutím Mbam odstraním problém, ale bohužel mu nepřijdu na kloub. A to je pro mě podstatné

Mbam ti to hlasi jenom proto, ze tu IP adresu 111.111.111.111 nekdo nahlasil jako skodlivou. Az to zase opravi a Mbam si stahne aktualizaci definic, tak to zase hlasit nebude.
To co se na tu adresu pripojuje tam je pochopitelne porad.
To co se na tu adresu pripojuje tam je pochopitelne porad.
wattmetr píše:Problém je v tom, že KMPlayer používám, ale Pandoru důsledně ničím. KMPlayer mi běhá i bez ní, ona se patrně instaluje jen jako doplněk KMPlayeru.
petr22 píše:Aha, takze fakt ze tam tu Pandoru mas i kdyz tvrdis ze ne neni smysluplne![]()
Promiň, nerozumím.....
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”