Starý PC - má cenu ho upravit? Vyřešeno
Re: Starý PC - má cenu ho upravit?
K těm USB 2.0 by se měl raději vyjádřit někdo z HW teamu
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Starý PC - má cenu ho upravit?
Jsem obecně nepřítelem bezhlavého vyhazování starých počítačů, jen proto, že již neodpovídají představám o vysokém výkonu. Zvláště, když ten výkon ani nepotřebujeme. Internet, fotky, nějaké to video, trocha blbnutí s office a sem tam nějaká starší hra, to všechno tyhle lumprty ještě hravě zvládnou, tedy pokud jim budou ještě nějaký čas běhat v žilách ixpéčka. V tomto případě tedy dokoupit kartu USB2.0 a paměť na 1-2GB a bude to fešák na pár dalších let. Přičemž bych se vůbec nebál bazarů. Pokud by přestal fungovat mravně s Win, pak nějakou nenáročnou distribuci Linuxu. Sám mám doma dva takové počítače, ale faktem je, že jsem je již více než dva roky nezapl. Přešli jsme na notebooky. Repasovaný notes se srovnatelnými parametry a nesrovnatelnou spotřebou se dá koupit za pár tisícovek. Párem myslím tři, čtyři. Víc bych já, lakota, nedal.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký starý fotoaparát pro začátečníka? Příloha(y)
od HappyMental » 21 říj 2024 20:06 » v Vše ostatní (Off topic) - 11
- 4706
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 říj 2024 19:48
-
-
- 2
- 12810
-
od atari