Tak uz chvili hraju na tom serveru,jak si mi doporucil.Ale teda nevim,jestli je to tak vsude,ale je tam samej blbec.Vcera me jeden tak nas..l,ze sem myslel,ze pc vyhodim z okna.
Pribehne ke me.Ja zrovna opykal maso,protoze uz sem nemel skoro zadny zivoty.Napisu "nestrilej" on odpovi "nebudu" sehnu se zpatky k ohni a prask a je po me.Batoh a vubec vsechno v pr..... Vcetne silveru,goldu,co sem tam mel a koupene motorky.Nic mi nenechal.
To je fakt o nervy,kdyz nad tou hrou stravis nekolik hodin a pak prijde ko....t se zakladni vybavou a osmi nabojema v makarovu a takhle sproste te odpraskne.Uz fakt strilim lidi na potkani.Nikomu se tam neda verit!!!
Rust vs DayZ vs 7 Days to die
Re: Rust vs DayZ vs 7 Days to die
Kdo to byl? Samozrejme sou tam i bandouri ale slusny... Vystroj se nekrade a kdyz, te sejme, tak Ti pak vetsinou i napise kde ses a helinou Te hodi k mrtvole... Jakej mas nick
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
To, ze nikomu neveris je v poradku... My uz tam mame team a verime si
ze zacatku se musis "vypracova"

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Nick mam stejnej jako tady.Hrajeme to 2 s kamosem.Myslim,ze mel nick Burst.Ale nejsem si uz jistej.Nekolikrat sem mu psal,jestli mi tam nechal veci.A ani se mi uz neozval.
Jinak teprve budeme stavet zakladnu.Kdybych potreboval par informaci.Muzu ti napsat SZ?Neco ohledne staveni.
PS: jakej ma ty Nick?
Jinak teprve budeme stavet zakladnu.Kdybych potreboval par informaci.Muzu ti napsat SZ?Neco ohledne staveni.
PS: jakej ma ty Nick?
Ale naopak tam je treba zase hrac s nickem Standart,kterej nam moc pomohl.A na oplatku sme zase pomohli my jemu,kdyz se potreboval nekam dostat nebo treba dovezt nahradni kolo.Kdyby se tak chovalo vic lidi,tak by to bylo uplne o necem jinym.