mohu se zeptat proč msi spíš než asus co jsem zatím četl tak to většina lidí posuzuje jako grafiky shodné, někdy dokonce že má asus o chlup lepší chlazení a výrobní kvalitu
Naposledy upravil(a) Mati dne 13 zář 2014 13:45, celkem upraveno 1 x.
Tak například to chlazení od Asusu podívej se na testy a uvidíš že Asus si právě kvůli tomu třeba nepořídit a zpracování taktéž hovoří pro MSI ale pokud si ten počítač dáš do kuchyně místo trouby 2v1 tak s Asusem plně souhlasím EDIT: Ale s tím chlazením to u té R9 280 zas není tak strašné horší to už je potom u R9 290 tam už to přesahuje teplotu 80° a taková teplota už dokáže udělat pěknou paseku ale u té r9 280 to je jakž takž ale stejně bych spíš volil MSI která je kvalitnější
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
na msi jsem našel zátěžovou teplotu něco kolem 67° a u asus (280x, testy 280ky jsem nenašel) jsem našel nejvyšší teplotu ve hře prý 66° a v benchmarku 70°. Ale zase víš co já sem vybíral asus kvuli tomu že je ted o par stovek levnější tak jsem chtěl trochu ušetřit. Uvidím jak rozdílná bude cena až budu objednávat
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...
Čaute,
jako vždy se chci poradit o sestavě s vámi, chtěl bych něco na hry a zároveň testování různých AI projektů, momentálně jsem na AMD grafice a tam mě to většinou brzdí.
Chtěl bych se držet okolo 60k, základ asi 4080 super & 7800X3D. Skládat...
Poslední příspěvek
Díky! Je ještě něco co by bylo vhodné dokoupit / vyměnit? Uvažuju že prohodím ramky za jelikož naskládnění těch gskillu Alza pořád odkládá.