Večer je asi 2 x vyšší ping, než odpoledne.* Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Večer je asi 2 x vyšší ping, než odpoledne.*
Pokud máš PC zavirovaný, tak může být PC zneužíván a tím v té době i více zatížené připojení k síti. Doporučuji důkladné odvirování v sekci HiJackThis. Návod v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkusím to a dám vědět :) Ještě jsem dostal doporučení, že to může být routerem, tak ať to rovnou připojím do modemu ten kábl při problémech, ale bohužel to nepomohlo. Ještě jsem si všiml, že když jsem na www.speedtest.net měřil rychlost, tak mi to vždy napsalo "Hosted by xxxx". Kde v xxxx se to pořád měnilo po každé době. Je to v pořádku? Všiml jsem si, že když to bylo od UPC CZ, tak v pohodě, ale když tam byl napsaný někdo jiný, tak to blblo a ukazovalo to i vysoký ping.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A co to bylo pod tím xxxx?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Někdy to bylo UPC CZ. Pak někdy, že mi to hostuje VUT v Brně. Někdy potom nějaký Martin Och (nevím, kdo to je). Potom jsem zkoušel i na notebooku od rodičů a tam byl nějaký MAXPROGRESS.
Tak jsem vyzkoušel sekci HiJackThis a prozatím ten ping je lepší. Maximálně stoupne na 40ms a není to celou dobu, ale třeba klidně jenom na 20 minut.
Tak nakonec HJT jsem vyzkoušel a chvilkama jsou problémy no. Ale díky za pomoc, uzavírám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
RAM s vyšší frekvencní než podporuje CPU
od Karkulinn » 28 led 2025 20:40 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 2830
-
od falco_dee