je to dobrá věc obnovení systému.nejlepší je obnovovat předešlou verzi a to po co nejkratší době.např.ti dá na výběr body obnovení 1.5.2007/2.5.2007/26.4.2007 atd,vždy ten nejblíže tvému nynějšímu datu,ale pozor :pokud vybereš datum a v ten den toho data si něco instaloval,odinstalovával,nebo stahoval,nemusí to vždy fungovat. [/b]
Ahoj. Mám dotaz, ohledně přihlašování se k diskusnímu fóru. Každý den se musím přihlašovat, přestože zatrhnu "Přihlásit automaticky při každé návštěvě". Nevíte, čím by to mohlo být způsobeno? Na jiná fóra, podobného typu, se přihlašovat...
Poslední příspěvek
Tipnul bych na problém, že prohlížeč si nepamatuje cookies. Zkontroluj nastavení, adblock, antivir, nebo jiná ochrana proti sledování.
Ahoj, nejde mi naistalovat Kumulativní aktualizace pro Windows 10 Version 22H2 pro systémy typu x64 (KB5046613). Stále mi svítí ikona "vaše zařízení se musí restartovat, aby se nainstalovaly aktualizace. Restartuji to každý den několikrát,...
Poslední příspěvek
Však som písal,"trvalo to opravdu nějak dlouho", tím som ti dával za pravdu.
Teraz som zrovna chcel skopírovat jeden link v programe, dám pravů myš a nepíše toto: "Tuto aplikaci zablokoval správce systému", takže moj Win není...
Už několik týdnů se mi opakovaně nabízí Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651. Internet radí resetovat nastavení WIN Update a uvádí několik návodů - ani jeden nezabral.
Dík.
Poslední příspěvek
Aktualizaci to přestalo bavit. Takže vyřešeno. Snad.
Ahoj chci se zeptat mohu nainstalovat BIOS z verzi FC na verzi nejnovější jako je FFc jak je vyznačené ve screenshotu, pokud chápu správně tak ty malé písmenka značí beta verzi což za ten risk asi nestojí tím pádem nebyl by problém bios aktualizovat...
Poslední příspěvek
:offtopic:
Necituj predchádzajúce príspevky, na ktoré odpovedáš, reaguješ - robíš tu v tom bordel.
Ahoj všichni, měl jsem v poslední době s padáním her a nakonec to vyřešila aktualizace BIOSU. Bohužel se počítač při každém zapnutí nejprve hodí do blackscreenu s pomlčkou v levém horním rohu a přibližně 2-3 minuty se načítá. Někde na netu jsem se...
Poslední příspěvek
Tomu ze by aktualizace BIOSu vyresila tento druh problemu se mi nechce verit, stejne tak neexistuje
zadna "spatna" verze BIOSu. Ver tomu, ze kdyz flashnes "spatnou" verzi, urcenou pro jinou desku, uz
nezapnes pocitac.