Nesundavat!!
Za provozu na něj sáhni co nejblíže k procesoru, tzn. spodní část chladiče, tedy co nejblíže k základní desce. Když tam alespoň 10-15 sekund udržíš ruku, neměla by teplota CPU být kritická.
Problém s přehříváním CPU
Re: Problém s přehříváním CPU
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak ruku jsem tam udržel v pohodě. Taky jsem si udělal test na HW monitoru a teploty se zdají být v pořádku.
Každopádně chladič plně nedoléhá k základní desce. Tzn. "úchyty" nejsou zastrčený v těch dírkách na základní desce. Není to problém?
Každopádně chladič plně nedoléhá k základní desce. Tzn. "úchyty" nejsou zastrčený v těch dírkách na základní desce. Není to problém?
Tak vyndej chladič, vytáhni nahoru všechny ty černé kolíky a pak srovnej všech 8 bílých "půlhrotů" tak, aby po zastrčení do MB byly všechny "skrz". Pak je zaaretuj těmi černými kolíky, víc dělat nemůžeš. Když Ti všech 8 "půlhrotů" projde základní deskou, máš vyhráno. A pak už se myslím nemáš čeho bát.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
To jsem právě zkoušel celé dopoledne... Bohužel se mi podařilo vydělat jen 2 ze 4. Ty 2 tam prostě drží tak napevno, že je nemám šanci vytáhnout, aniž by došlo k nějakému mechanickému poškození chladiče...
Mají aretaci. Musíš je pootočit o čtvrt otáčky a povytáhnout. Pak nedělají problém.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4458
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06