Více monitorů
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Více monitorů
A s tou podporou windowed fullscreen u her je to jak? Podporují to třeba hry od roku 2000+ nebo až novější hry,......?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to jsi jich moc nehrál. Pokud hraješ hry novější, tak tam se s tím počítá, že dnes už má hodně lidí více jak jeden, ale proto píšu hodně a ne většina. Z těch čtyřiceti her, co mám nainstalované já, to podporuje pouze 5
.

Naposledy upravil(a) Karrex dne 23 kvě 2015 15:52, celkem upraveno 1 x.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
World of Warcraft, Path of Exile, GTA 5 atd. Dosový hry to asi podporovat nebudou, ty ale nehraju. Spíš se zeptej na konkrétní hry co hraješ ty nebo je plánuješ hrát.
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak WoW (ale to vím, že to umí), pak tu mám třeba Dragon Age: Origin a plánuji si zahrát i další díly, Metro 2033 Redux + Last Light a pak tu mám takové raritky jako RollerCoaster Tycoon 2, ale u toho je mi jasné, že to nebude umět.
Dále je tu třeba Skyrim a do budoucna plánuji i nějaké další hry, ale ty nebudou staršího vydání jak 2010. :)
Ještě dotaz. U Windowed Fullscreen je hra jako když ji dám ve fullscreen? Tedy bez windows okraje pro minimalizaci, maximalizaci, vypnutí?

Ještě dotaz. U Windowed Fullscreen je hra jako když ji dám ve fullscreen? Tedy bez windows okraje pro minimalizaci, maximalizaci, vypnutí?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jo jo, máš prostě obraz té hry bez okrajů, ale chová se to jako windowed. Jednoduše pak myší přejedeš na druhou obrazovku a jak klikneš, ze hry se jako by dostaneš na plochu a tam si děláš co chceš, pokud hraješ wow, zkus si dát windowed a kliknout vedle na plochu, normálně obraz běží dál, hudba přestane hrát, nereagují bindy atp. Tak to funguje.
Mě to tedy několikrát pokazilo hru, když jsem myší přejel na druhou obrazovku a najednou nemohl ovládat hru
.
Mě to tedy několikrát pokazilo hru, když jsem myší přejel na druhou obrazovku a najednou nemohl ovládat hru

Sestava v profilu.
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to je dobrá zpráva. A jak je to s tím výkonem? A pak mám ještě jeden dotaz.
Pokud hru spustím ve windowed fullscreen nebo v klasickém okně, které zvětším na velikost monitoru, tak je tam nějaký rozdíl ve výkonu u karty?
--- Doplnění předchozího příspěvku (23. Květen 2015 (19:49:54)) ---
Tak mám ještě jeden dotaz. Nový monitor obsahuje možnost připojení přes Display Port. Dočetl jsem se, že je nástupcem HDMI ale prakticky mezi tím není rozdíl.
Je to pravda? Je lepší připojit monitor přes HDMI nebo Display Port při délce kabelu cca. 3 m?

--- Doplnění předchozího příspěvku (23. Květen 2015 (19:49:54)) ---
Tak mám ještě jeden dotaz. Nový monitor obsahuje možnost připojení přes Display Port. Dočetl jsem se, že je nástupcem HDMI ale prakticky mezi tím není rozdíl.
Je to pravda? Je lepší připojit monitor přes HDMI nebo Display Port při délce kabelu cca. 3 m?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1499
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 08:17
-
-
- 2
- 2711
-
od p3v4x
21 črc 2024 18:39
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2480
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-
-
- 0
- 1717
-
od Vondrys