kam umístit pc

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

satik
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: kam umístit pc

Příspěvekod satik » 06 říj 2015 11:50

1. z boku vzduch nepotrebujes, jen zepredu, zezadu a idealne jeste trochu zespoda (to by ale mely zajistit nozicky u bedny) a nahoru, pokud tam ma bedna pruduchy
2. i na zem muzes celkem klidne polozit bednu, ale chce to nejakou s prachovymi filtry a tak jednou za mesic je vytahnout, ocistit a vratit zpatky
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index

Reklama
beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 06 říj 2015 12:16

satik píše:1. z boku vzduch nepotrebujes, jen zepredu, zezadu a idealne jeste trochu zespoda (to by ale mely zajistit nozicky u bedny) a nahoru, pokud tam ma bedna pruduchy
2. i na zem muzes celkem klidne polozit bednu, ale chce to nejakou s prachovymi filtry a tak jednou za mesic je vytahnout, ocistit a vratit zpatky

já to mám na stole a za měsíc mám na filtru u zdroje vrstvu prachu... a to utírám a vysávám každý víkend :D
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

satik
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod satik » 06 říj 2015 12:35

Tak je u vas treba hodne prasno - pak to muzes klidne vysavat kazdej vikend :D
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index

beather
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 06 říj 2015 12:37

já ti nevím podle mě ani ne... :-D nemá být z čeho... nevím no čím to je :-D

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:

vlkosek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod vlkosek » 06 říj 2015 12:54

prašno může být od otevřeného okna, pokud bydlíš ve městě, tam se práší dost...nebo jestli máte doma psa/kočku, koberce...z toho všeho jde prach

Kincl6
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Kincl6 » 06 říj 2015 13:02

Prostě to mám blbě řešený, větší stůl se vyhodil tak mám menší.....
Hold budu muset mít pc řekněme pod nohama na knížkách aspoň 15cm vysoko :D Nebo koupim delší kabel na monitor (jestli prodávaj) a budu mít pc na druhý straně pokoje :D

beather
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 06 říj 2015 13:06

zkus dodat fotku.. :-) třeba s její pomocí vymyslíme víc

Kincl6
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Kincl6 » 06 říj 2015 13:18

Tady foto, vidíte že místo na bednu skoro není :) a teď když budu kupovat novou tak bych nerad aby tam byla takhle ucpaná :D
Jinak nahoru k hlavě to dávat nechci kvůli dveřím :D
http://www.imgup.cz/image/Wea
http://www.imgup.cz/image/Wei

MrVoltz
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod MrVoltz » 06 říj 2015 13:23

Podle mě je blbost to dávat na stůl i pod stůl, protože bys buď měl nalepenej monitor na obličeji nebo bys neměl kam dát nohy.
Zkusil bych sehnat buď užší case nebo to prostě do té poličky na PC zasunout, i když to bude natěsno. Teplotu ani prach bych neřešil, dokud by se PC nepřehříval, pak by ho stačilo jen vyčistit. Notebooky mají běžně 70 °C, tak proč by podobné teploty nevydržely stolní PC.

Kincl6
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Kincl6 » 06 říj 2015 13:34

Jako nohy mívám spíš jak je dole část z repráků takže bych ho šoupnul doprava no :) uvidime no, bohužel je to jak to je :)

heminstein
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod heminstein » 06 říj 2015 14:38

Počítač mám odjakživa, tedy zhruba 10 let, na zemi pod stolem, dokonce zčásti na koberci, a nikdy mi to nedělalo nějakou neplechu. Teď mám novou bednu. Jednou za 14 dní vyčistím přední filtr a jednou za měsíc vnitřek PC. Prášilo by se do něj, i kdyby na zemi nebyl.

Musíš si prostě vybrat menší bednu, která se do toho stolu dá zasunout. Přímo na zem asi dát nepůjde, protože soudě dle obrázku by se ti pletla pod nohama.

LosMajos
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod LosMajos » 06 říj 2015 16:11

Tak kup nějakej držák, namontuj to nad monitor do zdi a dej tam pc :-D Nějak takhle :-) https://www.google.cz/search?q=dr%C5%BE ... Dg062OM%3A
Don’t panic, it’s organic!

Intel Core i5-10400F, Gigabyte GTX 1660 Super OC, HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 2666 CL13, Seasonic CORE GM-500 - 500W, ASRock B460M PRO4 - Intel B460, Kingston A2000, M.2 - 1TB, Arctic Freezer 34 eSports, Ducky Shine 7 MX silent red, Endgame Gear XM1.

Zpět na “Vše ostatní (hw)”