Windows7 hlavní panel a zástupce screensaver Vyřešeno
Re: Windows7 hlavní panel a zástupce screensaver Vyřešeno
Ve drivejsich verzich na to byla funkce, MS ale usoudil, ze je to misto pro personalizaci uzivatelem (ne 3rd party kodem) a tak to nekde ?zasil / zrusil?, nevim.
Re: Windows7 hlavní panel a zástupce screensaver
Dobrý den,
mám nt a už před delší dobou jsem si nainstalovala z W8 na W10.
Vše šlo v pohodě, občas jsem pocítila, že počítač běží, reaguje pomaleji, než při W8.
Dnes se mi ztratily ikony z hlavního panelu. Navíc ten panel je úplně zamrzlý. Když kliknu na Vlastnosti, vyskočí okno s upozorněním "K souboru není přidružen program, který by mohl tuto akci provést".
Na hlavním panelu není ani zobrazen čas, ani ikonka zvuku, zůstaly mi tam jen 3 ikony a ty také nereagují. Nevím ani jak restartovat, když s mi neotevře nabídka startu. Vždy ho jen vypnu.
Nevíte prosím co s tím ???
mám nt a už před delší dobou jsem si nainstalovala z W8 na W10.
Vše šlo v pohodě, občas jsem pocítila, že počítač běží, reaguje pomaleji, než při W8.
Dnes se mi ztratily ikony z hlavního panelu. Navíc ten panel je úplně zamrzlý. Když kliknu na Vlastnosti, vyskočí okno s upozorněním "K souboru není přidružen program, který by mohl tuto akci provést".
Na hlavním panelu není ani zobrazen čas, ani ikonka zvuku, zůstaly mi tam jen 3 ikony a ty také nereagují. Nevím ani jak restartovat, když s mi neotevře nabídka startu. Vždy ho jen vypnu.
Nevíte prosím co s tím ???
verkana: tady s tím dotazem nemáš co dělat, viz zde: app.php/rules#rule-2c !!
-
- Pohlaví:
verkana - založ si vlastní téma - viz. pravidla. Někdo se tě ujme.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 8036
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
13 bře 2025 13:38