Neviem prečo mám veľký ping
Re: Neviem prečo mám veľký ping
predtým mi to nerobilo a kábel som skúšal
- TeIkQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
máš stejný ping i když si připojen přes kabel ?
pomocí příkazové řádky můžeš zjistit, kde se to zadrhává. Použí příkaz pathping [adresa] (např. pathping www.seznam.cz).
Hoď sem když tak screen.
pomocí příkazové řádky můžeš zjistit, kde se to zadrhává. Použí příkaz pathping [adresa] (např. pathping www.seznam.cz).
Hoď sem když tak screen.
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“
Áno je rovnaký cez kábel, ale pri normálnom prehliadaní je v poriadku, len keď s niekym volám na skype alebo hrám on-line hry stúpne a drží sa
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi neumíš dobře číst, protože jsi vložil dotaz do nesprávné sekce. Příště prosím koukej kam dotaz vkládáš. Téma přesouvám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
to nepomohlo
kotvald píše:predtým mi to nerobilo a kábel som skúšal
Na to existuje jednoduché vysvětlení. Někdo z vašich sousedů si pořídil nový router s WiFi a samozřejmě tak zabral další část pásma. Už jsem psal - z screenshotu vyplývá, že je pásmo zabraný kompletně celý.
Pokud trváš na tom, že se jedná o chybu toho notebooku, tak prosím napiš, o jaký notebook jde, co je na něm za operační sysém (např. Windows "název" 32 nebo 64 bit) a od kterého výrobce má WiFi kartu.
To zjistíš tak, že půjdeš do Správce zařízení, rozklikneš Síťové adaptéry a jeden z nich bude WiFi adaptér (bude mít v názvu slovo wireless, WLAN, 802.11, ...).
Ještě mi sděl, jestli použiváš Hamachi či jiný podobný program.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Takze prestavame resit tu tvoji neslavnou wifi (-72 dbm neni zadne zazrak, typuji tak 3 zed a k tomu ti wifi spliva s ostatnima). Uplene nej wifi signal je cca -40dbm, kdy jses ve stejne mistnosti jako ta wifi. Wifi u sebe ber jako nouzove reseni, dokud jede, tak jede. 5g taky nebude moc velka slava. Obecne bych se u tebe vypdl na nejake zazracne wifi 5g v AC draftu, apod., s ohledem na to ze to stejne nikdy zazracne nepojede to nestoji za to vyhazovat prachy.
Jediny co ti poradim je prubnout tu hru skype nebo neco co na tvem notesu zveda ping na jinem pc, notesu v siti, po kablu samo, pak je neco blbe na tvem notesu, podle toho ze to dela kabl i wifi, tak to bude neco s win, pripadne ovladaci. To samo o sobe tezko posoudis, protoze provoz samozrejme ping ovlivni, ale je to o osazenem zeleze a pouzite technologii (ethernet, dls/adsl, optika, ...).
Nakonec ani neuvadis jake mas pripojeni na net, zda to je wifi, dsl/vdsl, kabel (ethernet/optika). Otazka je kde se ti ten ping dela. Pokud se dela na tvem routru, coz jsistis tim ze si ho pingnes, tak je to divne aspon teda po kablu. Pokud se ti dela dal tj. na zarizeni od isp nebo nekde mimo jeho sit dal cestou, tak mas jedinou sanci to probrat s isp, treba bude schopen s tim ve sve siti neco podelat. Upozornuji te ze se isp s treba 1k zakazniku kvuli to tobe nepo*ere, takze na to bez takticky.
Na zjsiteni cesty kama to jde je tracert.
PS: O tom ze to stejne ti to dela po kablu pises ty. Hlavne bych ti doporucil si aspon neco zjistit co to je vlastne wifi, protoze plakat na vlastnim hrobe nema smysl.
Jediny co ti poradim je prubnout tu hru skype nebo neco co na tvem notesu zveda ping na jinem pc, notesu v siti, po kablu samo, pak je neco blbe na tvem notesu, podle toho ze to dela kabl i wifi, tak to bude neco s win, pripadne ovladaci. To samo o sobe tezko posoudis, protoze provoz samozrejme ping ovlivni, ale je to o osazenem zeleze a pouzite technologii (ethernet, dls/adsl, optika, ...).
Nakonec ani neuvadis jake mas pripojeni na net, zda to je wifi, dsl/vdsl, kabel (ethernet/optika). Otazka je kde se ti ten ping dela. Pokud se dela na tvem routru, coz jsistis tim ze si ho pingnes, tak je to divne aspon teda po kablu. Pokud se ti dela dal tj. na zarizeni od isp nebo nekde mimo jeho sit dal cestou, tak mas jedinou sanci to probrat s isp, treba bude schopen s tim ve sve siti neco podelat. Upozornuji te ze se isp s treba 1k zakazniku kvuli to tobe nepo*ere, takze na to bez takticky.
Na zjsiteni cesty kama to jde je tracert.
PS: O tom ze to stejne ti to dela po kablu pises ty. Hlavne bych ti doporucil si aspon neco zjistit co to je vlastne wifi, protoze plakat na vlastnim hrobe nema smysl.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
Mam optiku
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 5932
-
od pcmaker