SSD do externího boxu Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

python.p
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: SSD do externího boxu

Příspěvekod python.p » 26 led 2016 09:40

To není můj elaborát - opět špatné chápání psaného textu.

Jde jen o to že tu šíříte polopravdy, nepravdy a místy lži.

Pro BFU to končí a začíná tam když mu řekneš že důležitá data je třeba zálohovat. Ono když se tu oháníš vytažením dat z poškozeného HDD, kolik znáš lidí co by byly za to ochotni zaplatit řádově tisíce až desetitisíce.

O zálohování na SSD tu nikdo nic nepsal, stejně jako asi chápeme zálohování jinak...

root_one píše:Nejedná se o potřebu zálohovat data ( neni potřeba získávat data zpět ).
Chci externí zařízení na kterém mi pojedou virtuální OS a potřebuji, co nejrychlejší read/write řešení a zároveň kompaktní řešení, kvůli přenášení.
Ještě přemýšlím o rychlé SD kartě, jestli nebude mít lepší vlastnosti, než SSD zapojené do USB 3.0.

Za jakýkoliv tip/nápad budu rád :)

//
Víš, čeština je takový krásný jazyk, kde místo složité souvětí "Ten elaborát, co jsi sem zkopíroval z jiné stránky" lze napsat pouze "tvůj elaborát" a všichni (pardon, ty ne) vědí, že tím je myšlen ten text co jsi sem dal...

A o šifrování jsi začal ty. A já tam použil kouzelné slůvko "někdo" tedy né autor u toho zálohování ;)

A upozorňuji tě naposledy, že tyto tvé excesy zde nejsou žádané, SPAMování fóra též ne!
//Martab

Reklama

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”