Mikrofon a sluchatka Vyřešeno
Re: Mikrofon a sluchatka
Tak tie Cloudy som no vlastne asi len chcel lebo sa mi páčia, ale už si uvedomujem že asi teda nie, no a pozerám, že rozmýšľam, že by som si znova aj superluxy kúpil, nevieš či náhodou by bol nejaký rozdiel medzi tými čo mám ja a čo máš ty? Pretože, mne superluxy sedia aj dosť na hlavu, a aj po pár hodinách ma vôbec netlačia, a zvykol som si na ne, lenže ich prenášam a tým zmotávaním kábla sa mi už celkom kazí a už ich predsa len 2 roky budem mať. S tých čo si mi posielal linky, tak možno keď tak tie Samsony by boli nejaké zlepšenie? A Samsony ako myslíš polootvorené? Tie Audio-Technica tak tie sú zase moc drahé by som povedal. Takže vlastne teraz len sa rozhodnúť medzi superluxami ktoré máš ty, alebo tie samsony, ale skôr vyhrávajú u mňa superluxy pretože tie už jedny mám a viem že hrajú dobre aj netlačia, ale tie isté druhýkrát nechcem mať také isté aj keď tie čo máš ty tak sú trochu iné
Takže už potrebujem teda len vedieť, či sú teda tie tvoje také skoro isté ako čo mám ja, alebo či tie samsony sú lepšie ako tie čo mám, a čo znamená že sú polootvorené :)

karlos píše:Citace z Heuréky:Štúdiové slúchadlá SUPERLUX HD 662HD662 JE označenie pre cirkumaurálne uzavreté slúchadlá, ktoré oceníte predovšetkým pri monitoringu v štúdiu aj naživo, DJ aplikáciách alebo bežnom počúvaní.
... a to vše za cca 25€. To nestojí ani skutečně profesionální, studiové kabely...
Určitě si polepšíš.
Všechno co je dražší = lepší? Není tomu tak vždy.
Suhlasim, uz len pri mojich momentalnych superluxoch je kvalitny zvuk len za cca cez 20€. Oproti nejakym tym hernym z alzy za 20€ tak take herne za takuto cenu su smejdy.
Ty HD681B co mám já jsou ale taky polootevřené, tj. netlumí moc okolní zvuky, ale pohodlné jsou. Velikost mušlí vypadá stejná jako u těch tvých, tj. měly by ti taky vyhovovat. Samsony budou pravděpodobně podobné jako Superluxy, zde na fóru jsou Samsony často doporučovány.
Jinak u sluchátek od Superluxu ještě záleží na posledním písmenku, buďto tam není žádné, nebo B nebo F. Bez písmena (což máš ty) mají nejvýraznější basy, B mají méně basů a mají rovnější frekvenční charakteristiku a F by měly být rovné (a nejméně basů).
Pokud ti ty, co máš teď vyhovují, tak bych buďto vyměnil kabel a opravil je nebo koupil znovu ty samé.
Pokud máš peníze navíc, šel bych ale do Audio-Technicy. Jsou uzavřené, což chceš, prostor pro ucho je o něco menší, ale lidi si nestěžují že by tlačily.
Ještě by se ti mohly líbit http://sluchatka.heureka.cz/superlux-hd-669/
Mají odpojitelný kabel, takže ho můžeš časem vyměnit + jsou taky uzavřené
Jinak u sluchátek od Superluxu ještě záleží na posledním písmenku, buďto tam není žádné, nebo B nebo F. Bez písmena (což máš ty) mají nejvýraznější basy, B mají méně basů a mají rovnější frekvenční charakteristiku a F by měly být rovné (a nejméně basů).
Pokud ti ty, co máš teď vyhovují, tak bych buďto vyměnil kabel a opravil je nebo koupil znovu ty samé.
Pokud máš peníze navíc, šel bych ale do Audio-Technicy. Jsou uzavřené, což chceš, prostor pro ucho je o něco menší, ale lidi si nestěžují že by tlačily.
Ještě by se ti mohly líbit http://sluchatka.heureka.cz/superlux-hd-669/
Mají odpojitelný kabel, takže ho můžeš časem vyměnit + jsou taky uzavřené
Aha, inak tie co mam tak keby som kupil tie iste ale hd662B tak B maju lepsie basy?
Právě že ne, ty co máš teďkom by měly být nejbasovější.
Re: Mikrofon a sluchatka Vyřešeno
Aha tak ok, este pockam kedy tie moje prestanu ist a potom kupim asi tie iste 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2848
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 4
- 3938
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2729
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3432
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 4166
-
od Kadel33