A se sestavou to vůbec nesouvisí, takže to je OT.
Jinak se z teplovodivé pasty a jejího nanášení dělá vysoká alchymie a přitom není nic jednoduššího na světě. Prostě lehce natřu jakýmkoli způsobem teplovodivou pastu na horní plochu CPU, čím méně, tím lépe, ale přikrýt celý povrch, no a pak nasadit chladič. Kreditní karta, igelitový pytlík a další pomůcky to nijak zásadně nevylepší.
A podle mých testů chladič provizorně nasazený bez pasty zvýší provozní teplotu maximálně o 5°C, takže vliv teplovodivé pasty se mnohdy přeceňuje.
Metody nanášení teplovodivé pasty
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Metody nanášení teplovodivé pasty
Off Topic
Souvisí to s tím, že má 40-50°C, ale nevíme na čem i s trochou pasty. Dej skoro žádnou pastu na FX9590.
Ohraničení Offtopic asi taky nevidíš co.
Ohraničení Offtopic asi taky nevidíš co.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Re: Metody nanášení teplovodivé pasty
Ohraničení OT vidím.
Ale na můj vkus je jich v jednom vláknu trochu moc.
A teplovodivá pasta není samospásná a je jí jedno, na jaký CPU je použitá. Takže je mi líto, ale moje testy patrně platí i obecně.
Ale na můj vkus je jich v jednom vláknu trochu moc.
A teplovodivá pasta není samospásná a je jí jedno, na jaký CPU je použitá. Takže je mi líto, ale moje testy patrně platí i obecně.