Máš tam přesně to co je na obrázku - Vlastní/Upřesnit. To je aspoň u originál systému W7
Dodatečně přidáno po 17 minutách 48 vteřinách:
Klikni Zobrazit podrobnosti. Instalovat máš na C
Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1 Vyřešeno
Re: Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Dal jsem to BOOT z USB a tam u ISO ta možhnost odstranit oddíl byla
přitom když jsem to spustil přímo z USB tak tam nebyla
nechápu
takže instaluji a poté se ozvu
přitom když jsem to spustil přímo z USB tak tam nebyla
nechápu
takže instaluji a poté se ozvu
Já to chápu - musíš dát BOOT a ne instalovat z ISO
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
No a když jsem odstranil oddíly vyjma hlavního s 450GB a šlo to dál, zvolil jsem že chci 64bit (předtím jsem měl 64 a omylem nainstaloval 32) tak to šlo dál a již potřetí mi to stopne na tomto a píše viz obrázek
1/ odstranit si měl všechny oddíly /nebaví mne to psát dokola/
2/ systém je nejlépe vždy instalovat na C
3/ takto se chová nějaká upravená instalace a ne origo systém
Však ti to tam píše. Pokud mé rady nebudeš brát vážně, pak na dopisování fakt nemám čas.
Rada na závěr: Kup si někde originál W7/64 bit a pak má smysl se tím zabývat. Nějaké zadarmo CD může tropit kdeco!
2/ systém je nejlépe vždy instalovat na C
3/ takto se chová nějaká upravená instalace a ne origo systém
Však ti to tam píše. Pokud mé rady nebudeš brát vážně, pak na dopisování fakt nemám čas.
Rada na závěr: Kup si někde originál W7/64 bit a pak má smysl se tím zabývat. Nějaké zadarmo CD může tropit kdeco!
Hele já jsem AMATÉR a proto píšu do fóra pro pomoc
Dělám vše, nebo něco špatně pochopím, protože tomu nerozumín 100% jako ty
pokud jsi nervák a obtěžuje Tě lidem radit tak zkusím počkat na někoho, kdo bude trpělivý a pomůže mi buď tu nebo v jiném fóru
udělal jsem co bylo potřeba
podle obrázku vidíš, že již nejde odstranit to co ukazuje a když kliknu DALŠÍ tak to dojde až na chybovou hlášku kterou jsem zaslal výše
Nemyslím si, že lze očekávat, že když jdu do tohoto fóra s prosbou o pomoc na funkčním, ale starém a zaneřáděném notebooku, že se dočkám různých rad a když to dojde k nějaké chybě, tak mi poradíš KUP SI ORIGINÁL W7, to jsem mohl udělat rovnou ale zjevně NECHCI UTRÁCET a navíc mi v notebooku už nejde mechanika.
PROTO JSEM ZDE, VE FÓRU, snad mi poradí někdo jiný, kdo radil včera trpělivě
INSTALUJI VČERA DOPORUČENOU INSTALACI WINDOWS 7 S AKTUALIZACEMI DO LEDNA 2017
je zajímavé, že tu 32verzi mi to naonstalovalo, dokud jsem nic nedělal s oddíly, ale jakmile jsem je na poslední rady odmázl (až na to co je naobrázku a nejde smazat) tak mi to hlásí tu chybu
takže s instalačním ISO asi nic nebude ale něco s oddíly, možná?
Dělám vše, nebo něco špatně pochopím, protože tomu nerozumín 100% jako ty
pokud jsi nervák a obtěžuje Tě lidem radit tak zkusím počkat na někoho, kdo bude trpělivý a pomůže mi buď tu nebo v jiném fóru
udělal jsem co bylo potřeba
podle obrázku vidíš, že již nejde odstranit to co ukazuje a když kliknu DALŠÍ tak to dojde až na chybovou hlášku kterou jsem zaslal výše
Nemyslím si, že lze očekávat, že když jdu do tohoto fóra s prosbou o pomoc na funkčním, ale starém a zaneřáděném notebooku, že se dočkám různých rad a když to dojde k nějaké chybě, tak mi poradíš KUP SI ORIGINÁL W7, to jsem mohl udělat rovnou ale zjevně NECHCI UTRÁCET a navíc mi v notebooku už nejde mechanika.
PROTO JSEM ZDE, VE FÓRU, snad mi poradí někdo jiný, kdo radil včera trpělivě
INSTALUJI VČERA DOPORUČENOU INSTALACI WINDOWS 7 S AKTUALIZACEMI DO LEDNA 2017
je zajímavé, že tu 32verzi mi to naonstalovalo, dokud jsem nic nedělal s oddíly, ale jakmile jsem je na poslední rady odmázl (až na to co je naobrázku a nejde smazat) tak mi to hlásí tu chybu
takže s instalačním ISO asi nic nebude ale něco s oddíly, možná?
Neudělal jsi to, měl jsi odstranit všechny oddíly. To je základ pro regulérní instalaci. Samozřejmě to lze i jinak, ale to už vyžaduje zkušenosti a proto to úmyslně nepíšu.
S oddíly je to, co jsem psal, postupuj podle návodu co jsem dal odkaz a tento problém nenastane.
K nějakým staženým Win ať se vyjádří ten, kdo ti to stažení z Uložto poradil. Já umím poradit jen s legálním systémem a ten se na Uložto sehnat nedá.
A nekřič na mne, já se ti snažím poradit !
Dodatečně přidáno po 49 vteřinách:
Takže odstranit, vytvořit nový a zformátovat.
S oddíly je to, co jsem psal, postupuj podle návodu co jsem dal odkaz a tento problém nenastane.
K nějakým staženým Win ať se vyjádří ten, kdo ti to stažení z Uložto poradil. Já umím poradit jen s legálním systémem a ten se na Uložto sehnat nedá.
A nekřič na mne, já se ti snažím poradit !
Dodatečně přidáno po 49 vteřinách:
Takže odstranit, vytvořit nový a zformátovat.
Ano snažíš, ale kolem toho máš kecy jak tě to nebaví, a Však ti to tam píše. Pokud mé rady nebudeš brát vážně, pak na dopisování fakt nemám čas.
Já jsem vďečný za pomoc, ale odjakživa přijmu pomoc jen tam, kde mě nikdo nepeskuje
Jak vidíš podle obrázku tak NEJDE ODSTRANIT TY ODDÍLY při kliknutí na ně se odstranit NEZVÝRAZNÍ, takže nejde kliknout
podle návodu který jsi zaslal jsem postupoval ale tam není jak odstranit oddíly, které nejde odstranit
Já jsem vďečný za pomoc, ale odjakživa přijmu pomoc jen tam, kde mě nikdo nepeskuje

Jak vidíš podle obrázku tak NEJDE ODSTRANIT TY ODDÍLY při kliknutí na ně se odstranit NEZVÝRAZNÍ, takže nejde kliknout
podle návodu který jsi zaslal jsem postupoval ale tam není jak odstranit oddíly, které nejde odstranit
Oddily ti nejde odstranit z jedineho duvodu - zadne tam nejsou.
Mas tam dva prazdne harddisky bez oddilu.
Tam jde oddily pouze vytvorit, kdyz das pokracovat, vytvori se samy.
Pokud je problem kopirovat soubory z USB v ramci instalace, notebook bude mit nejspis hardwarovy problem.
Sezen nekde externi USB DVD mechaniku a skus to nainstalovat z ni.
Co se tyce legalni licence Windows - mas ji nebo nemas? Pokud ne, tak to co instalujes bude vyzadovat aktivaci. Legalni licence se da koupit do 100 Kc, tudiz nejake reci o tom ze na to nekdo nema odmitame akceptovat.
Mas tam dva prazdne harddisky bez oddilu.
Tam jde oddily pouze vytvorit, kdyz das pokracovat, vytvori se samy.
Pokud je problem kopirovat soubory z USB v ramci instalace, notebook bude mit nejspis hardwarovy problem.
Sezen nekde externi USB DVD mechaniku a skus to nainstalovat z ni.
Co se tyce legalni licence Windows - mas ji nebo nemas? Pokud ne, tak to co instalujes bude vyzadovat aktivaci. Legalni licence se da koupit do 100 Kc, tudiz nejake reci o tom ze na to nekdo nema odmitame akceptovat.
Ale proč notebook dnes ráno dokázal z instalačního USB nainstalovat tu omylem zadanou 32bit instalaci?
Když jsem dal pokračovat, přišla ta chyba instalace, kterou jsem psal
Teď tam jistě už ani není ta recovery verze od výrobce, když jsem podle pokynů smazal oddíly
Jde instalovat z jiného notebooku, který má funkční DVD, nějak je propojit?
Teď mi nejde stáhnout ani WIN7 z micorosoft, protože prý mám podle licence verzi od VAIO a tu mám v notebooku, kterou ale nemám, když jsem oddíly smazal
Dodatečně přidáno po 2 minutách 16 vteřinách:
A legální licenci za 100 pořídím kde, a mohu ji instalovat z USB?
nejde o 100 kč ale princip, když jsem zakoupil notebook s licencí a musím jí teď kupovat
což budu nucen když NEBUDE ZBYTÍ, včera jsem už musel utrait 1700 za external HD abych mohl vše zálohovat
Tedy není jiné východisko jak v tuhle chvíli nainstalovat z usb nové windows 7?
Když jsem dal pokračovat, přišla ta chyba instalace, kterou jsem psal
Teď tam jistě už ani není ta recovery verze od výrobce, když jsem podle pokynů smazal oddíly

Jde instalovat z jiného notebooku, který má funkční DVD, nějak je propojit?
Teď mi nejde stáhnout ani WIN7 z micorosoft, protože prý mám podle licence verzi od VAIO a tu mám v notebooku, kterou ale nemám, když jsem oddíly smazal
Dodatečně přidáno po 2 minutách 16 vteřinách:
A legální licenci za 100 pořídím kde, a mohu ji instalovat z USB?
nejde o 100 kč ale princip, když jsem zakoupil notebook s licencí a musím jí teď kupovat
což budu nucen když NEBUDE ZBYTÍ, včera jsem už musel utrait 1700 za external HD abych mohl vše zálohovat
Tedy není jiné východisko jak v tuhle chvíli nainstalovat z usb nové windows 7?
Neurážej se. Tady lidé radí zadarmo, ve svém volném čase a ještě jim to žere proud
Pokud s tím máš problém tak v servisu ti to za tisícovku nainstalují a vzhledem k tomu že si to nechají zaplatit, klidně si na ně můžeš otevírat hubu. Já s tebou končím, ale jelikož jsem hodnej, tak ti aspoň držím palce. Pěkný víkend!

Já také na různých místech lidem radím zadarmo v jiných směrech, ale nepeskuju je že mě nebaví to či ono, když něco chned nepochopí a v tom je trochu rozdíl
Očekával bych trpělivost rádců s těmi komu radí a ne rozčilování se, pokud druhý nepochopí
Očekával bych trpělivost rádců s těmi komu radí a ne rozčilování se, pokud druhý nepochopí
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2905
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
04 pro 2024 14:59